2777
2789
عنوان

خانما کسیو دیدین با بدنسازی سایز باسنش واقعا عوض شه

| مشاهده متن کامل بحث + 762 بازدید | 47 پست
اه اه بدم میاد نکنید این کارو با خودتون 

چرا عزیزم

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   

عزیزم من خودم یه ورزشی اخترای کردم وبعدیه ماه واقعاقشنگ شدالبته گودی باس نم بیشترنمایان شدکه واسه اونم دارم خودم توخونه تمرین میکنم که پرشه من باس نموصفت میکردم ودرهمون حالت بشین پاشومیرفتم یه ماهه خیلی تغییرکرد😯

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا چطوری چقد عوض شده ؟؟چقد طول کشید؟؟؟

۸ ماه باشگاه رفتم هم بدنسازی هم ایروبیک قشنگ امده بود روفرم سفت شده بود بالا امده بود😀

به هرکس که می نگرم در شکایت است ،درحیرتم که لذت دنیا به کام کیست
من وزنم کمه 51 میخوام بشم 58،برم باشگاه وزنم به تعادل میرسه؟

اره رژیم چاقی بگیر از مربی

معجزه زندگیم ترنم من 25 آبان سال 97 ساعت8و40دقیقه صبح بعد از یازده سال انتظار فرشته زمینی ما شد.خدایا عاشقتم  
واقعنی چطوری چقد واقعا سایزش عوض شد اخه حس میکنم اینطور کسا خودشون زمینه دارن

عزیزم سایز تغییر نمی کنه، فرم می گیره میاد بالا، فک می کنی سایز عوض شده البته ۱-۲ سال زمان می بره و وززش مداوم می خواد

خدایا فقط ازت می خوام محمدصادق❤️ و محمد علیمو ❤️سالم بذاری تو بغلم🌹
به گیساتون قسم من 🙌 یه ماهه باشگا میرم داره فرم میگیره گرد شده همه میگن

بگو واقعا؟؟؟چه تمرینی میری ؟؟؟سایز خودت بزرگ بود؟؟یا فقط حالت گرفته؟؟

تیکر همون روزیه  که با خوشحالی خدا رو شکر کنم که دعام برآورده شد🙏🙏                                   هدف تا اخر فروردین65کیلو👌                            وزن فعلی 76کیلو😰   
مث پروفايلت😂😂😂

آ دیه تو باشگا همش اینجوری میکنم😆

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️ 

عزیزم سایز تغییر نمی کنه، فرم می گیره میاد بالا، فک می کنی سایز عوض شده البته ۱-۲ سال زمان می بره و ...

ینی بزرگ نمیشه؟؟؟خو پس باید پهلوهامو آب کنم که بزرگتر نشون بده😕

من بیشتر افتادس و به نسبت کوچیک چه تمرینی میری؟؟؟

خیلی تمرینا میرم  نمیشه اینجا همه رو گفت.‌هر روز ورزش دارم. یه روز درمیون بدنسازی با دستگاه.

ولی در کل انواع اسکوات ها و لانچ ها ، کیک بک باس ن و... برای فرم دهی خوبن

من ب اس نم تخت تخت بود. دارم کار میکنم. یه کم برامده شده و فعلا کار داره. البته باید روی همه جات کار ...

بدون دستگاه یعنی چجوری😕

من از یه اپلیکیشن ورزش‌میکنم مثلا همین اسکات و پرس سینه و جلوبازو و این چیزارو داره ولی نهایتا با دوتا دمبل کار میکنه یا خالی

همین بدنسازی بدون دستگاهه یعنی؟

هرچه در جستن آنی؛ آنی🙄
خیلی تمرینا میرم  نمیشه اینجا همه رو گفت.‌هر روز ورزش دارم. یه روز درمیون بدنسازی با دستگاه. و ...

اها پس دیگ تصمیم جدی شد میرم ..