2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا بلاتکلیفی مشکلت چیه

عدم امنیت تو زندگیم بخاطر خیانتش و اینکه هیچی به نامم نیست و اگه تکرار کنه بدون هیچی باید برم تو خیابون بمونم ، ازینور تلاش میکنم به درامد برسم ازونورم شش ساله دلم بچه میخواس ولی حالا با کلی سختی قیدشو زدم ، همه چی پیچیده تو هم 

من عزیزترین و مهربون ترین کسمو تازه از دست دادمو نمیدونم چجوری باید خودمو آروم کنم

خدا رحمتش کنه عزیزم... منم چند ماه پیش داغ سنگینی تجربه کردم و خانوادمو از پا انداخت این داغ ، خدا به همه صبر بده

خدا رحمتش کنه عزیزم... منم چند ماه پیش داغ سنگینی تجربه کردم و خانوادمو از پا انداخت این داغ ، خدا ب ...

چیکار کنم باید

هیچ تجربه ای نداشتم تا الان 

چطور اروم شم؟

دختری باموهای فرفری💜👩🏻‍🦱 

چطور درستش میکنی؟به منم یاد بده

گوشیم تا سی ثانیه دیگه خاموش میشه بذار بزنم تو شارژ اگه خواستی درخواست بده بعد بیام حرف بزنیم

خداحافظ نینی سایت و نینی سایتی ها...           

چیکار کنم بایدهیچ تجربه ای نداشتم تا الان چطور اروم شم؟

فقط هر موقع دلتنگ شدی گریه کن ، عکسشو فیلمشو نگاه کن و اشک بریز ، اجازه بده این غم آروم آروم از دلت بره بیرون ، عجله نکن برای اروم شدن ، شاید دوماه الی دوسال زمان ببره تا بتونی آروم بشی پس عجله نکن ،اگه عزیزانی داری که با اونا همدردی گاهی وقتا برو پیششون و این غم رو باهم تقسیم کنید و بزار این همدردی کمکت کنه

دیسک کمر ممنون عزیزم و شوهرم خیلی اذیته فقط لحظه شماری می‌کنه زود برم خونه

خداکنه زود خوب شی گلم... منکه میرم خونه ی بابام شوهرم اصن ابراز دلتنگی نمیکنه حتی اصرار میکنه بیشتر از یه ماه بمونم،قدر همسرتو بدون