2777
2789

خودم اول میگم یبار قرار بود دوستم بیاد خونمون زنگ آیفون خونه رو زد گفتم بله؟گفت فلانی ام گفتم خوش اومدین طبقه ی دوم خداحافظ😂😂😫

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یکی اشتباهی زنگ زده بود گفت فلانی گفتم ن گفت اشتباه شده حتما

منم برگشتم گفتم ارهههه اشتباه شده ببخشید مزاحم شدم خدافظ

ای توف توش

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

یه بار سر کلاس بودم

بعد هوا خوب بود ابری بعد یه ذره آفتاب معلوم بود یه منظره جالبی داشت من بعد چون کنارم پنجره بود لبخند میزدم چون من عاشق هوا ابری ام 😍

۲ دیقه اینا تو همون حال بودم که دیدم استادم در حالی که داره درس توضیح میده یه چشمش به من با تعجب نگاه میکنه

چون جلوم هم پسرا نشسته بودن الان‌میگه این داشت ب پسرا میخندید

از چیزهای کوچیک زندگی لذت ببرید، یه روز به عقب بر می‌گردید و میفهمید که اونها بزرگترین دارایی تون بودن.

یه آشنایی داریم بنده خدا هول شده بود انگار مامانش آش درست کرده ایشونم میبره بده یکمم به همسایشون 

میبره دم درشون زنگ درو میزنه میگه روزه تون مبارک باشه(قضیه برمیگرده به ماه رمضون)

البته من تعریف کردنم زیاد خوب نیست😂😑

اگه یه روز قلب بفهمه که مغز به خاطرش چه دردایی کشیده به احترامش وایمیسه🙂

من هر موقع دخترم از مدرسه میاد و زنگ آیفون رو میزنه به شوخی صدامو عوض میکنم میگم بله ؟! چی ؟!کیه؟! بعد یه بار همسایه مون همون ساعت رسیده بود و زنگ ما رو زد و … بله … اتفاقی که نباید می‌افتاد ،افتاد 🤦‍♀️🤣