2777
2789
عنوان

بیاین یکم سوتی هاتون رو بگین حال و هوامونو عوض شه😂

| مشاهده متن کامل بحث + 221 بازدید | 27 پست
۱۳ سالم بود تو فرودگاه دویدم از پشت محکم زدم به کمر یه آقایی فک کردم بابامه 😄

من ۱۳ سالگی تا دم در با یکی رفتم گوشه جادرشو گرفته بودم زنه برگشت منو دید ترسید 

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگوو

چند روز پیش رفتیم هیات ی حماسه خوند 

۲ ثانیه قبلش چند نفر گفتن به به 

بعدش راجب اسراعیل خوند من فکر کردم میگن ایول با تمام وجود داد میزدم میگفتم ایول 

بگو اونا میگن حیدر 

چند روز اون آدم سابق نیستم 😁😁😁😁😁😁😁😁

مزخرف ترینش الآن بود که هنوز گوشام داغه

الآن داشتم تلفنی با پیش نماز مسجد محل صحبت می کردم اومدم خداحافظی کنم گفتم قربونتون برم 😩 بنده خدا ادامه داد فهمیدم جه گندی زدم اومدم سریع قطع کنم گفتم جیگرتو خدافظ😭

یکی نیست بگه احمق اینا چه تکه کلاماییه داری😭😭😭😭😭

و خدایی که به شدت کافیست🧡💛💚
مزخرف ترینش الآن بود که هنوز گوشام داغهالآن داشتم تلفنی با پیش نماز مسجد محل صحبت می کردم اومدم خداح ...

وایییی

گفت چادرت را بپوش تا ایمان مردی نلرزد ایمانی که به گیسویی بلرزد به چه ارزد

من کلاس هشتم که بودم سر کلاس دینی معلم مون گفت پیامبر نماز رو به چشمه آب تشبیه کرده من یه لحظه فکر رکدم گفت تشویق وسط کلاس همه سااکت من یهو دست زدم :))))))))) وای کلاس یهو ترکید خودمم غش کردم از خنده 😂😂😂

کلاس هشتم که بودم سر کلاس دینی معلم مون داشت میگفت پیامبر نماز رو به چشمه آب تشبیه کرده من فکر کردم میگه تشویق وسط کلاس همه سااکت من یهو دست زدم :))))))))) کلاس ترکید از خنده خودمم غش کرده بود یکی میخواست بیاد منو جمع کنه :)😂😂