2777
2789
عنوان

چقدر کتک خوردم

307 بازدید | 22 پست

کلی موهامو کشید کلی بهم فحش داد

من بخوام از خونه فرار کنم باید کجا برم

فامیل نداریم برم پیششون

فقط مادربزرگم هست که اونم بخوام برم پیشش بدبختیامو با خودم ببرم همش غصه میخوره قلبش اذیت میشه

من کجا برم

همه اینا بخاطر اینه که امسال کنکورمو خراب کردم

انقدر حرف شنیدم مامانم امروز انقدر بهم حرف زد انقدر فوشم داد میگفت من باید خراب بازیای تورو از بابات قایم کنم

من از ترسم‌نمراتمو نتیجه کنکورمو به بابام نگفتم چون مامانم اینارو قایم میکنه روزی هزاربار سر این باهام دعوا میکنه

هرروز میگه پول ترمیم معدلتو انگار ریختم سطل آشغال میگه این همه پول اسنپ دادم بری چه غلطی کنی میگه ای کاش زیرخاک بودی من انقدر عذاب نمیکشیدم

میخواستم‌خودمو بکشم میگه خون کثیفت میوفته گردنم هروقت مستقل شدی هرگوهی خواستی بخور

من واقعا خسته شدم چیکار کنم کجا باید برم دیگه تحمل ندارم

بابا اگه نتیجه کنکورمو بفهمه دیگه نمیزاره برم دانشگاه ذره ای هم پول برای ثبت نام کنکور و.. خرج نمیکنه

من مجبورم ازش مخفی کنم

همه چی عالیههه،محشرههه،خدایا شکرت

پاشو چند روز برو خونه مامان بزرگت حرفی از دردات نزن مغزت اروم بشه ،برگرد ،یه کمم بیشتر جلو مامانت کتاب دست بگیر 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پاشو چند روز برو خونه مامان بزرگت حرفی از دردات نزن مغزت اروم بشه ،برگرد ،یه کمم بیشتر جلو مامانت کت ...

خودش میدید این همه درس خوندم ولی الان که نشده اینطوری میکنه

من رفتار مادرتون یک درصد هم تأیید نمیکنم 

اما انصافاً شما بچه ها  چتونه با این حجم حمایت یک تکون به خودتون نمی‌دید همش زندگیتون شده گوشی و گوشی و گوشی 

به والله من بچه نوزاد تو بغلم درس هم میخوندم سنی هم نداشتم دو تا بچه دارم دو تا شغل سنگین دارم مادر هستم پدر هستم خواهر هستم  همسر هستم باید مردم دار باشم تو عزا باشم تو جشن باشم

خب یک ذره درک کنید 

اونم مادره دلش میسوزه

اگر مهم نبودی که رهات میکرد مهم هم نبود که قراره آیندت چطور پیش بره 

هستند دختر و پسرهایی که در پارک ها هر جسارتی می‌کنند

و والدینشون نمیدونند اینا کجا هستند با کی هستند چکار میکنند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
مامان من از مردن من ناراحت نمي شه.. از اين مي ترسه پليس ها بفهمن به خاطر خودش خودكشي كردم

اره مامان منم همینه

هزاربار پیش همه و همه جا گفته من دختر دوست نداشتم

الان من برای اینکه منو یه سال بیشتر تحمل نکنه میخواد امسال هرجور شده بفرسته دانشگاه

حتی امروز تو دعوا میگفت اگه کسی بود میگرفتت من میدادمت بری..

خیلی دلم‌گرفته ای کاش بمیرم همه این روزا تموم شه

من رفتار مادرتون یک درصد هم تأیید نمیکنم اما انصافاً شما بچه ها چتونه با این حجم حمایت یک تکون به خ ...

شما راجع به اینکه من درس خوندم یا نخوندم چیزی میدونید آیا؟!

شماهم دقیقاااا عین مامانم هستید وقتی متنو نوشتید اصلا مامانم اومد جلو چشمم اونم اینطوری حرف میزنه فقط قضاوت میکنه بدون اینکه ذره ای خبر داشته باشه من چیکار کردم یا نکردم

من تا همین امسال نه واتس اپ داشتم نه اینستا نه هیچکدوم از اپلیکیشن هایی که شما و خیلی ها باهاش سروکار داشتید تنها درگیری من با گوشی سر درس بود

من پشت کنکوریم از شهریور پارسال شروع کردم برای اینکه خرج رو دست پدرم نزارم دنبال دبیر تو تلگرام گشتم که بعدا منت پولشو سرم نزارن

اومدم دبیرارو پیدا کردم خودم جزوه میگرفتم میشستم خط به خط کتابارو میخوندم از چهاردیواری اتاقم تاحالا کسیی منو بیرون ندیده بود نه عروسی میرفتم نه تولد نه مهمونی نه تفریح فقط سوپرمارکت میرفتم میومدم خونه

با استرس دعوای مامان بابام میشستم درس میخوندم داداشمو آروم میکردم

اما انقدر جو خونه و روحیه افسرده من داغون بود که باعث شد ماه اخر همه چیو ول کنم منی که حتی با درد دندون عقلمم دست از درس خوندن بر نمیداشتم دیگه نتونستم ادامه بدم ول کردم و همه چی خراب شد

لطفا تا وقتی جای کسی نیستی قضاوتش نکن

مامان منم که میبینی این رفتارارو میکنه عادتشه از من اتو بگیره همونو بکوبونه تو سرم مثلا وقتی بچه تر بودم دکتر بهم گفته بود دیگه قد نمیکشی مامانم از فرداش میومد بهم میگفت کوتوله..

پس همه چیزو گردن من ننداز لطفا

نمیشه واسه سال بعد بخونی گلم ؟😞

من میخوام بخونم ولی فکر نکنم بزارن:))

میترسن هزینه رو دستشون بزارم

هزینه هایی که برای ترمیم معدل و اسنپ و ثبت نام کنکورو کلاس کردنو هنوز دارن تو سرم میکوبونن

چرا بهت میگه خراب بازیتو مخفی کنم مگه کاری کردی؟بعدش همه چی که درس نیست امسال نشد سال دیگه چرا بعضی ...

همیشه باهام این مدلی حرف میزنه..

ای کاش اینارو متوجه میشد خسته شدم

به مامان بزرگت بگو باهاش صحبت کنه، واقعا متاسفم😓

انقدر صحبت کرده دیگه اونم خسته شده حتی اونم گریه میکنه بخاطر همین میگم دلم نمیاد برم پیشش اینجوری اذیتش میکنم

من میخوام بخونم ولی فکر نکنم بزارن:))میترسن هزینه رو دستشون بزارمهزینه هایی که برای ترمیم معدل و اسن ...

متوجه م چی میگی . پدر منم زمان کنکور اینجور بود . خرج شده هارو میگفت هی . یه مدت بزار بگذره ،شاید کلا واسه دوسال دیگه خوندی اونام کم کم آروم میشن . نمیزارن کار کنی؟