شما راجع به اینکه من درس خوندم یا نخوندم چیزی میدونید آیا؟!
شماهم دقیقاااا عین مامانم هستید وقتی متنو نوشتید اصلا مامانم اومد جلو چشمم اونم اینطوری حرف میزنه فقط قضاوت میکنه بدون اینکه ذره ای خبر داشته باشه من چیکار کردم یا نکردم
من تا همین امسال نه واتس اپ داشتم نه اینستا نه هیچکدوم از اپلیکیشن هایی که شما و خیلی ها باهاش سروکار داشتید تنها درگیری من با گوشی سر درس بود
من پشت کنکوریم از شهریور پارسال شروع کردم برای اینکه خرج رو دست پدرم نزارم دنبال دبیر تو تلگرام گشتم که بعدا منت پولشو سرم نزارن
اومدم دبیرارو پیدا کردم خودم جزوه میگرفتم میشستم خط به خط کتابارو میخوندم از چهاردیواری اتاقم تاحالا کسیی منو بیرون ندیده بود نه عروسی میرفتم نه تولد نه مهمونی نه تفریح فقط سوپرمارکت میرفتم میومدم خونه
با استرس دعوای مامان بابام میشستم درس میخوندم داداشمو آروم میکردم
اما انقدر جو خونه و روحیه افسرده من داغون بود که باعث شد ماه اخر همه چیو ول کنم منی که حتی با درد دندون عقلمم دست از درس خوندن بر نمیداشتم دیگه نتونستم ادامه بدم ول کردم و همه چی خراب شد
لطفا تا وقتی جای کسی نیستی قضاوتش نکن
مامان منم که میبینی این رفتارارو میکنه عادتشه از من اتو بگیره همونو بکوبونه تو سرم مثلا وقتی بچه تر بودم دکتر بهم گفته بود دیگه قد نمیکشی مامانم از فرداش میومد بهم میگفت کوتوله..
پس همه چیزو گردن من ننداز لطفا