2777
2789
عنوان

چرا اقایون با حق طلاق مخالفن

165 بازدید | 17 پست

امروز یه اشنای اقا ازم پرسید چرا ازدواج نمیکنی ؟ گفتم اولا تاحالا کسی به دلم ننشسته ، دوما ایده آل من هنوز پیدا نشده  ، گفت ایده آلت چیه ؟ گفتم به جز پارامتر های ظاهری و شخصیتی و خانوادگی من مهریه نمیخوام ولی تمام حقوق مدنی مو میخوام و شرایطای دیگه رو بهش گفتم ، گفت از کجا معلوم وسط زندگی طلاق نگیری بری ؟ گفتم اون بستگی ب شوهرم داره منو ب اونجا برسونه یا نه ،گفت اگه خودت دلت زد خواستی بری چی ، گفتم اگه یکی بخواد به دلایل دیگه بره چرا باید ب زور نگهش داشت ؟؟گفت اگه بچه داشتین چی ؟ گفتم من مخالف بچه اوردنم ، بچه نمیخوام همسرمم باید کسی باشه که بچه نخواد

اخرش گفت اگه زن حق طلاق میخواد یعنی به فکر رفتنه 

گفتم اگه مرد حاضر نیست حق طلاق بده یعنی به فکر اذیت کردنه

گفتم چرا شما فک میکنید اگه زن حق طلاق داشته باشه یعنی این حق از شما صلب میشه ؟؟ خب همیشه شما قانونا این اجازه رو داشتین ک هر وقت هر زمان دلتون خواست جدا شید ، چرا یه زن نباید داشته باشه ؟؟

مردمی که به میل خود در تاریکی نشسته اند ، نیازی به روشنایی ندارند

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد چرت حق طلاق حق مسلمه تازه همونم داشته باشی یی دلیل نمیزارن ک بری هر مردی هم میگه نمیدم میخاد هربلایی خاست سرت بیاره و خیالش تخت باشه نمیتونی بری

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

حق طلاق نمیدن چون اگه یه موقع به مشکل بخورن با دادن حق طلاق خانم حاضر میشه مهریه رو ببخشه و فقط راحت شه خیلی موقع ها هم مردا عمدا موقع طلاق اذیت میکنن و از زن اخاذی میکنن تا طلاقشو بدن

چقد چرت حق طلاق حق مسلمه تازه همونم داشته باشی یی دلیل نمیزارن ک بری هر مردی هم میگه نمیدم میخاد هرب ...

بله تازه اونم شرایط خودشو داره😂

من حق طلاق نمیگیرم ولی کسی ک بخواد خوب نظرش محترمه واقع فک نکنم  من با ادمی اینقدر چیپ زدواج کنم که بخواد جلو پیشرفت منو بگیره ام حق خروج از کشور چون به مسابقات بزرگی فکر میکنم احتمالا بگیرم بقیشون رو ن فک نکنم بخوام البته برنامم برا ازدواج 7 و 8 سال دیگست امیدیوارم همه ما عشقی رو پیدا کنیم که لازم نباشه کنارش بترسیم و در کنارش ارامش و امنیت و عشق رو تجربه کنیم 

حرف تو درسته ولی مرد ایرانی دنبال بچه هست دنبال خارجی بگرد

از اونجایی ک ایران موندنی نیستم قطعا چیزی ک میخوام اونوره😀

بله تازه اونم شرایط خودشو داره😂

کلن تمامی حق ها رو باید بگیری طلاق تحصیل شغل حضانت بچه مهریه هم بگیری لازم نیس چون حقتو میخای از اون یکی حقت چشم پوشی کنی

من فمینیست نیستم من موافق زن سالاری ام . زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم»

چون معمولا زنا احساسین زود تصمیم میگیرنو خدافظی میکنن 😂😂

یعنی شما میگی مردا خیلی عاقلن ؟؟