2777
2789

واسه ثبت نام ادرس بابام اینا رو دادم ک نزدیک مدرسه س

گفتن میایم تحقیق ولی نیومدن

اتفاقی تو سایت دیدیم زده مدیر تایید کرده

در خونه بابام اینا هم نرفتن

حالا یکی گفت خودتون زنگ بزنید ک واسه ثبت نام نهایی کی باید بریم..ولی شوهرم قبول نمیکنه ک زنگ بزنیم یا حضوری بریم..میگه ممکن شک کنن

الان باید چیکار کنیم؟

ممکنه بعد تایید مدیر بازم بخوان بیان تحقیق؟یا دیگه بعد تایید مدیر نمیان؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از فامیلامون ک اونجا مدرسه بچه هاشون بودهگفتن اون مدرسه امدن تحقیق

خب خودت عزیزم با مدرسه تماس بگیر نباید حتما همسرت تماس بگیره که،بگو مثلا میخواییم بریم مسافرت یا..... خواستم بهتون مثلا اطلاع بدم پرس وجو کن 

هر کس ندونه فکر میکنه مدرسه هاشون مثل کالج سلطنتی لندن هستن اینقدر سختگیری میکنندمدرسه اگه دولتیه ک ...

والا بخدا

چرا عزیزم بچه هر مدرسه اگه فرهنگشون پایین باشه فرق میکنه

دقیقا مدرسه نزدیک خونمون بچه ها خیلی بی ادبن و بی فرهنگن

ولی معلماشون خوبن..هیچکس از این مدرسه تعریف نکرده

من چجور مینوشتمش اونجا🥺🥺

مجبور شدم مدرسه تو کروکی بابام اینا رو بدم

خب خودت عزیزم با مدرسه تماس بگیر نباید حتما همسرت تماس بگیره که،بگو مثلا میخواییم بریم مسافرت یا.... ...

میدونی من خیییلی استرسی هستم

همون اولم ب شوهرم گفتم پول بده ک خیالم راحت بشه

گفت تو کاریت نباشه_

الانم همه کارای ثبت نامو اون انجام داده

الانم استرس میگیرم زنگ بزنم😓😓

میدونی من خیییلی استرسی هستمهمون اولم ب شوهرم گفتم پول بده ک خیالم راحت بشهگفت تو کاریت نباشه_الانم ...

خب عزیز باید پیگیری کنید باز مث پیش دبستان دخترم همسرم میگفت ما پیش ثبت نام کردیم دیگه نرفت تا خودم مجبور شدم برم گفتن که اصلا پیش نداریم امسال یعنی کارد میزدی خونم در نمیومد