2777
2789
عنوان

همتون همینجورید یا من اینجوریم؟

136 بازدید | 11 پست

خانما من ی مشکلی دارم. شوهرم به اندازه ای ک دوست دارم ب فکر پس انداز کردن و جمع کردن نیست... همش تفکرش اینه ک امروز ک گذشت غم فردا رو نخور و اینا. ما هنوز خونه نداریم. سال دیگه میخوایم بگیریم. اصلا هیچ مبلغی رو ماهیانه پس انداز نمیکنه. اگ 7 شب هفته هم من رضایت بدم میگه شام بریم بیرون.اصلا نگاه نمیکنه ک هر رفتی آمدی داره میگه بریم خونه دوستامون اونارو دعوت کنیم و به اینکه الان نوبت کیه فکر نکنیم. در عین حال نسبت ب یسری چیزا بی‌خیاله. مثلا وسیله هاشو هیچ‌وقت مرتب نمیکنه تو خونه یا اگ کنه هر ماهی دوبار وسیله هاشو ی سر و سامونی میده. یا بهش میگم فلان جای خونه ایراد داره میگه باشه درست میکنم و یادش میره. و منم دیگه نمیگم چیزی. این در حالیه ک 5شنبه و جمعه ها ک تعطیله از اول هفته برنامه تفریح و بودن با دوستامونه میبینه. همتون اینجوری اید یا من فقط این مشکلو دارم؟ 

شوهر منم تقریبا ولخرجه ....چن روز رفتیم خرید ایشون خرید کرد گرووووون من اینجوری بودم 😒😒😒😒😒

دلم نمیاد چیزای گرون بخرم .

آخرش گفت بیا بریم رستوران گفتم بیا بریم ببینم از ناهار مونده همونا میخوریم 😐😐😐

البته پس انداز هم میکنیم سال دیگه خونه بخریم اما میشد زودتر بخریم

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شلخته بودنش شوهر منه اصلا ب فکر جمع کردن وسایلاش نیس همش من باید پشت سرش جمع کنم شامم چون رفت وامدمون فقط محدود ب برادراشه قبلنا اونا هرشب خونه ی ما بودن برعکس داداشاش فقط از رفت وامد فقط رفت وبلد بودن با شام درست نکردن من دیگه اونا نمیان ولخرجم بود من کمترش کردم براش با وام خونگی 

شوهر منم تقریبا ولخرجه ....چن روز رفتیم خرید ایشون خرید کرد گرووووون من اینجوری بودم 😒😒😒😒😒 دلم ...

وای دقیقا... موقع خرید ک نگو اصلا یادش نمیمونه چه قراری با هم میذاریم قبل خرید. برا همین همیشه میترسم ببرمش.... ما هم میتونست یم زودتر بگیریم و لی هنوز نداریم. 

نه والا من همسرم کافیه که یه چیزی خراب بشه یعنی تا درست نشه ول کنش نیست خودش مدیر مالی هست و همیشه فکر روز مبادا رو میکنه همیشه میگه خدایی نکرده اگه اتفاقی پیش بیاد اینقدری پول باشه محتاج کسی نباشیم یا اینکه یه وقتایی من لنگ پول بودم رنگ زدم بهش گفته فلان جا تو کمدی تو کیفی لباسی جایی اینقدر پول هست بردار

و در کل هم اهل رفت و آمد و این چیزا نیست یه خونه مادر پدر خودش و خونه مادر پدر من خواهر برادر و اینارو هم مگه اینکه خونه پدر مادر ببینیم وگرنه شاید سالی یه بار بریم خونشون

چرا خودت پول نمیگیری ازش پس انداز کنی یا از این قرعه کشی خونگی ها بذار مجبور میشه هر ماه یه پولی بده ...

دقیقا از این ماه شروع کردم پول گرفتن ازش برا پس انداز

حالا من گفتم حق نداری تا سال بعد لباس بخری😐بسه اندازه یه کامیون لباس داری یکم پس انداز کن به جای این چیزا 

من وقتی میام نی نی سایت 👈     👇👇👇بعد از ترکیدن و تعلیقی دوباره برگشتم دیگه نبینم تاپیک سیاسی بزنیداااا 🚫شما تاپیک میزنید من میترکم🔫🚨🔥

یه اخلاق بدی که داره هم اینه که بهش هر چی میگم بیا ۴ دست لباس خوب بخر واسه خودش نمیخره واسه منو بچه خرید میکنه همیشه گرونترین چیزارو هم بخوایم بخریم داشته باشه نه نمیگه ولی اصلا واسه خودش یه بار یه دست لباس درست نمیخره همیشه مصیبت دارم سر این قضیه