2777
2789
عنوان

بچم دو سه تا غذارو میخوره فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 40 پست
مرغی که بهش رب یا گوجه اضافه نشده باشه

🤣😂😂وای رفته بودیم خونه دختر عموم این آشپزیش افضاح 

رب نزده بودتو مرغاحالت زردی داشت مزش خوب نبود 

پسرم یهو نگا کرد گفت سیرابیه چیه این 😐😐😐گفتم ن مرغ زعفرونیه ...مثلن 

کاش میشد صداتو از پشت هیاهوی باد شنید 🙂🫠🙃🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهمونی هم میریم دیگه همه میدونن، کسی نمیپرسه غذا نمیخوره، اصلا برای غذا حسابش نمیکنن

من بردمش دکتر تغذیه فقط ی سری فست میل و زینک براش نوشت

ولی پسر من با بافت و نوع غذا مشکل داره نه اشتها

وای بخدا روانی شدم دیکه امروز چن ساعت گشنه گذاشتمش ماکارانی پختم دویید اومد ی قاشق خورد و صورتشو جم ...

عزیزم. اونهایی که دوست داره. بپز بخوره. اشکالش چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!! چرا خودتون و بچه اتون رو اذیت می کنید؟

مهمونی هم میریم دیگه همه میدونن، کسی نمیپرسه غذا نمیخوره، اصلا برای غذا حسابش نمیکنن

مثلا ب دکتره گفتم تخم مرغ نمیخوره

میگف رنده کن بنداز داخل ماکارانی گفتم اخه ماکارنی هم نمیخوره

میگف باید بخوره...

من هیچ من نگاه...

پسر من ۲ سالشه تنها چیزی که بخوره و سیر بشه سیب زمینی سرخ کرده اس...منم با روغن ارده براش سرخ میکنم البته هر روز نه

با غذاها فقط بازی میکنه فوقش چند تا دونه برنج بره تو دهنش از دست ما هم نمیخوره 

هر چیزی رو امتحان کردم 

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
عزیزم. اونهایی که دوست داره. بپز بخوره. اشکالش چیه؟؟؟؟!!!!!!!!!!! چرا خودتون و بچه اتون رو اذیت می ک ...

اخه نمیشه تمام گروههای غذاییو حذف کرد که

من میخام با غذا اشنا بشه کم کم بخوره همه چیو ولی هیچ چیز جدیدیو امتحان نمیکنه 

انشاالله که مشکل پسر منو نداشته باشه، ۱۳ سالشه هنوز با ما سر سفره و غذای ما رو نخورده، کل رژیم غذایی ...

پنیر زیاد خوب نیست، 

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

اخه نمیشه تمام گروههای غذاییو حذف کرد کهمن میخام با غذا اشنا بشه کم کم بخوره همه چیو ولی هیچ چیز جدی ...

چرا نمیشه. 

الان هزاران ساله توی هند اکثریت جامعه از دوران جنینی و بدو تولد گوشت و اینها نمی خورن. خیلی موهای خوب و سالمی دارن. دندونهای بهتری دارن.

توی اروپا مصرف برنج خیییییییییییلی کمه. خیلی قد بلند و سالم.

مثلا ب دکتره گفتم تخم مرغ نمیخورهمیگف رنده کن بنداز داخل ماکارانی گفتم اخه ماکارنی هم نمیخورهمیگف با ...

می فهمم، منم از متخصص تغذیه تا روانشناس بردم 

متخصص تغذیه دقیقا همینکه میگین انواع مختلف غذا رو میگفت روانشناس روش هایی که تشویق و ترغیب به غذا خوردن بشه

در نهایت یه روانشناس گفتن مشکل بیش حسی هست و بعضیا این مشکل رو دارن

از اونموقع ما هم دیگه اذیتش نکردیم، همونکه میخوره رو میخوره خداروشکر قد و وزنش هم عالیه