2777
2789
عنوان

بچم دو سه تا غذارو میخوره فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 40 پست
آره خوب نیست، با گردو بهش میدم بخوره که خیلی هم بد نباشه

مغز کلا نابود میکنه ، سعی کن عادتش ترک کنه

خیلیییی سخت

اما تلاشت بکن، 

بگذار خودش آشپزی کنه

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله مشکل پسر شما بیش حسی نباشه و به مرور بهتر بشه

منم احساس میکنم بیش حسی داره

یه سری از لباسارو فقط میذاره براش بپوشم

از شونه سر کردن بدش میاد

ازینکه کسی دس ب وسایلش بزنه بدش میاد

ی حالت وسواس گونه داره مثلا ماشیناشو میچینه میگع نباید بهم بریزی

حتی با گردو؟😔

با گردو شب مجازی فقط

نتانیاهو : من درکنار زنان بدون حجاب ایران ایستاده ام،/ امروزحجاب فراتر از یک اعتقاد مذهبی. نماد، مقاومت دربرابردشمنان ازجمله اسرائیل و‌نتانیاهواست.......  تاپیکهابرای من نیست، مدتی کاربری دست دوستم بود.

حتی با گردو؟😔

گردو باید غالب باشه

مثل پسر منه. الان ۱۱ سالشه. این بچه ها حس بویایی و چشایی خیلی قوی دارن. یه کم بزرگتر که بشه یه کم به ...

شما بردین مشاوره؟

من میخام ببرمش کاردرمانی ماهی پنج تومن میگن