2777
2789
عنوان

بچم دو سه تا غذارو میخوره فقط

569 بازدید | 40 پست

خانوما ی بچه سه ساله دارم اصلا غذا خوردنش خوب نیس

تنها غذاهایی که میخوره پاستا و کباب و مرغ زرده

حتی برنجم نمیخوره

خیلی غذاهارو بو میکنه 

چکارش کنم

روانی شدم از دستش

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه باید بش عادت کنی تا آخرش همین

دادش منم اینه البته برعکس فقط برنج و قیمه و خورشت میخوره

از سبزی پیتزا ساندویچ پنیر ماست خیار ترشی خیارشور گوجه انواع سس و خیلی چیزای دیگع ک الان یادم نیست

حتی پیش ما هم غذاش نمیخوره چون از سبزی خوردن بدش میاد حتی نگاش کنه

انشاالله که مشکل پسر منو نداشته باشه، ۱۳ سالشه هنوز با ما سر سفره و غذای ما رو نخورده، کل رژیم غذاییش نون پنیر، سیب زمینی و پیتزای خاصی هست. یعنی کسی باورش نمیشه که ناهار نون پنیر میخوره یا حتی روزی سه وعده نون پنیر میخوره

یه روانشناس بهم گفت احتمالا بیش حسی داره و بوی غذا اذیتش میکنه 

این بزرگ شه همه چیوووو میخوره

وای بخدا روانی شدم دیکه امروز چن ساعت گشنه گذاشتمش ماکارانی پختم دویید اومد ی قاشق خورد و صورتشو جم کرد و رفت دیشبم شام نخورد خدایا😔😔

انشاالله که مشکل پسر منو نداشته باشه، ۱۳ سالشه هنوز با ما سر سفره و غذای ما رو نخورده، کل رژیم غذایی ...

خب چجوری کنار اومدین

من اول میاد غذا رو بو میکشه بعد میخوره

خب چجوری کنار اومدینمن اول میاد غذا رو بو میکشه بعد میخوره

مجوریم باهاش کنار بیایم امیدواریم بهتر بشه، حتی از غذای ما فرار میکنه، همش میگه بوی چی میاد؟ سر سفره ای که ما غذا میخوریم نمیشینه😔