2777
2789
عنوان

کدوم خونه

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 28 پست
من ویلایی رو میپسندم که حداقل ۲۰۰زیربنا و ۱۰۰متر حیاط باشه اگه در این حد یا بیشتر هست برو یکم بازساز ...

خونه قدیمی زده ۳۰۰ زمین،۲۰۰ متر زیربنا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...
من ویلایی رو میپسندم که حداقل ۲۰۰زیربنا و ۱۰۰متر حیاط باشه اگه در این حد یا بیشتر هست برو یکم بازساز ...

ویلایی نوساز کوچکتر ۱۱۸ متراژ، ۹۸ زیر بنا 

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جان با توجه به تاپیک قبلت ویلایی کوچک داخل شهر صدپله بالاتر تا ویلایی داخل روستا اگه حتی چسبیده ...

این روستا چسبیده به شهر،طوری که شهرک بهش میگن، ظاهراً شهرک شده ، سرسبز ، بافت بین شهر و روستایی . خونه قدیمی بزرگ اونجا است.

ویلایی نوساز کوچکتر ۱۱۸ متراژ، ۹۸ زیر بنا

گلم برای خرید خونه اول به منطقه و محله فکر کن به قول پدرشوهرم یه جایی بخرید که مشتری،اول و اخرش خودتون نباشید 

قطعا بزرگه بیشتر دل میبره ولی محله ای که میخوای واردش بشی مهمتره

این روستا چسبیده به شهر،طوری که شهرک بهش میگن، ظاهراً شهرک شده ، سرسبز ، بافت بین شهر و روستایی . خو ...

خودت چندسال دیگه پشیمون نمیشی که میتونستی شهر باشی و رفتی حاشیه؟؟؟

گرچه ویلایی بزرگه حسن های خودش داره چندین سال دیگه پیشرفت میکنه برای اینده میتونیید روش دو واحدی بسازید برای بچه هاتون و.....

ولی قشنگ فکر کن و با دقت محله هر دوتا زیرو کن و ببین

خودت چندسال دیگه پشیمون نمیشی که میتونستی شهر باشی و رفتی حاشیه؟؟؟گرچه ویلایی بزرگه حسن های خودش دار ...

خودم واقعا خونه مرکز شهر دوست ندارم ، سروصدا ماشین و دود و شلوغی اصلا دوست ندارم .

برا زندگی حاشیه شهر دوست دارم ..

اینم بخواهیم بخریم اول باید خونه فعلی فروش بره و..بعد میشه بخریم.

خودت چندسال دیگه پشیمون نمیشی که میتونستی شهر باشی و رفتی حاشیه؟؟؟گرچه ویلایی بزرگه حسن های خودش دار ...

کلا خونه تو روستا از آرزوهام بود ، البته شهرک شده،راستش نخندید دلم سکوت و پرورش حیوانات تو حیاط خونه میخواد 

پس بزرگه مناسب تره براتون هم متراژ بزرگ هم بدور از شلوغی انشاله هر چی صلاحتون و دوست دارید براتون ات ...

خیلی ممنون از راهنمایی هات ،همچنین     

کلا خونه تو روستا از آرزوهام بود ، البته شهرک شده،راستش نخندید دلم سکوت و پرورش حیوانات تو حیاط خونه ...

خیلیم عالی در اصل میخوای بری تو ارزوهات زندگی کنی دیگه چرا دودلی چی از این بهتر 

اینم زود فروش میره که راحت بری سمت ارزوهات

خیلیم عالی در اصل میخوای بری تو ارزوهات زندگی کنی دیگه چرا دودلی چی از این بهتر اینم زود فروش میره ک ...

قربون محبتت     

پس بزرگه مناسب تره براتون هم متراژ بزرگ هم بدور از شلوغی انشاله هر چی صلاحتون و دوست دارید براتون ات ...

هیچ کدومش خوب نبود ، رفتیم دیدیم ، بزرگه خیلی قدیمی و نمور بود ، کوچکتره سند نداشت .