2777
2789
عنوان

شله زرد کی بلده خوب کنه

65 بازدید | 10 پست

هوس شله زرد ‌کردم چندساله منتظرم یکی یه نذر شله ررد برام بیاره کسی نمیاره 😁 توش روغن هم میریزن؟ والا تو نت همه رسپی ها دستکاری شدن اعتماد ندارم

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 
کره میزنن

مثلا یه لیوان برنج خیس کنم یه کره ۵۰گرمی کافیه؟

مملکتی زندگی میکنیم که خلاف عقیدشون نظربدی تعلیقی حتی از یه سایت . عزیز من احترام به عقاید زمانی ممکنه که عقاید شما  زور به کسی تحمیل نشده باشه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خرده برنج رو با اب بپز 

نیم ساعت ک خوب له شد 

داخلش شکر بریز بذار با شکر هاهم خوب بپزه و اب ننداره 

بعدش زعفرون و هل و گلاب رو اضافه کن 

یه دم کنی بذار روی قابلمه و ۲۰ دیقه بذار دم بکشه با شعله ی کم 

عمق فاجعه اونجاست که ما دهه هفتادیا داریم پرونده طلاق دهه هشتادی هارو میبندیم( -_-)درخواست دوستی پذیرفته نمیشود حتی شما

جات خالی دو روز پیش نذری درست کردم من کره زدم ی قالب ۵۰ گرمی

قبول باشه 

تو چقدر برنج یه قالب ۵۰ گرمی کره زدی؟ الان یه لیوان برنج خیس کنم ۵۰ گرم کره بزنم؟

برنج اب بزار خوب بپزه تا برنج شکفته نرم بشه بعد شکر بزن دوباره بپزه در نهایت زعفران و یه کم کره... نکته مهم ش اینه که حتما خوب برنج بپزه و غلیظ بشه بعد شکر اضافه کنی.. چون هم شکر اب میندازد هم شکر زود بریزی باعث میشه برنج نپزه

من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .‌. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️

برنج نیم دانه هر چقدر بود با ۵ برابر آب بزار تا خوب بپزه با شعله متوسط بعد زعفران اضافه کن قبل از ریختن شکر تا برنج ها خوب رنگ بگیره بعدش شکر من هر چقدر برنج بریزم همون نسبت ی کمی بیشتر شکر میریزم شیرین خیلی دوست نداریم بعد باید کاملا دیگه هم بزنی خلال بادام رو از قبل با گلاب خیس اضافه کن بعد کره آخر سر ۲۰ دقیقه بزار با شعله کم جا بیفته نوش جان 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم♥️