برنج اب بزار خوب بپزه تا برنج شکفته نرم بشه بعد شکر بزن دوباره بپزه در نهایت زعفران و یه کم کره... نکته مهم ش اینه که حتما خوب برنج بپزه و غلیظ بشه بعد شکر اضافه کنی.. چون هم شکر اب میندازد هم شکر زود بریزی باعث میشه برنج نپزه
من مامان ۱+۳هستم کاربر قدیمی ام .. کاربری قبلیم ترکیده ...❤️
برنج نیم دانه هر چقدر بود با ۵ برابر آب بزار تا خوب بپزه با شعله متوسط بعد زعفران اضافه کن قبل از ریختن شکر تا برنج ها خوب رنگ بگیره بعدش شکر من هر چقدر برنج بریزم همون نسبت ی کمی بیشتر شکر میریزم شیرین خیلی دوست نداریم بعد باید کاملا دیگه هم بزنی خلال بادام رو از قبل با گلاب خیس اضافه کن بعد کره آخر سر ۲۰ دقیقه بزار با شعله کم جا بیفته نوش جان