2777
2789
عنوان

ایا همکار شوهرم حق داره با شوهرم بره خرید

| مشاهده متن کامل بحث + 698 بازدید | 55 پست
نمیخوام با زنه حرف بزنماصلا تاحال همو ندیدممیخوام به شوهرم بفهمونم این زنه داره هرزه بازی در میاره

چرا ندیدی برو ببین بروووو بدونه صاحاب داره 

تو تاپیک صبح به شوهرت بگو اینا کار بلدن الان خودشو میزنه مظلومی 

زنه واسه شوهرم کار میکنه

خب پس خیلی راحت بگو عذرشو بخواد.

بگو من نمیتونم تحمل کنم.

حالا من خودمم همکار و دوست اقا دارم، صمیمیم هستم ولی تا الان به هیچکدوم نکفتم ای جان. یا بریم واسه خونه خرید کنم.

اصلا درک نمیکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزار پیش یکی ببین گوش کن منو خودتو نزن به علی چپ توروخدا جنگ به پا کن ولی نزار زندگیت خراب بشه شوهر ...

عکس العمل شوهر عمت چی بود ؟

زنه پیش شوهرم کار میکنه شوهرم میگه مجبورم میگه مجبورم نگهش دارم کارش خوبه و ...

خب پس خیلی راحت بگو عذرشو بخواد.بگو من نمیتونم تحمل کنم.حالا من خودمم همکار و دوست اقا دارم، صمیمیم ...

خداییش واقعا حوصله دعوای دوباره ندارم چون ماه پیش خیلییی دعوامون‌‌شد و شوهرم گفت دیگه موضوعو ببندم و پیاماشو نخونم تا دعوا نشه

حالا زنه ساعت ۱۱ به شوهرم گفته ببرتش خرید شوهرم خوند و هموز جواب نداده و الان خوابه

توروخدا بگو چجوری به شوهرم بگم زنیکه گوه خورده به تو گفته ببرتش خرید بدون دعوا ؟؟

عکس العمل شوهر عمت چی بود ؟زنه پیش شوهرم کار میکنه شوهرم میگه مجبورم میگه مجبورم نگهش دارم کارش خوبه ...

ترسیده بود بیشتر کلا زنه رو بلاک کرد 

تو باید بری کارگاه شده با بچت شده آخر وقت برو 

بگو کارش خوبه ؟قصدشم خوبه بگو من احساس خوبی ندارم چون دوست دارم برام مهمی 

چجوری ؟ شوهرم میگه ولش کن مدلش این اینجوری حرف میزنه

عزیزم ناراحت نشیا اما شوهرت زر مفت میزنه کاااااملا معلوم چخبره

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
صمیمی نیست باهاش دیگه از اون موقع دیگه اس ام های غیر کاریشو جواب نمیدهولی پیامای زنه تموم نداره تک ت ...

ببین من باشم به شوهرم میگم حد خودش رو حفظ کنه، مثلا اینستا یپام میده یا در ارتباط هستن انفالو کنه بعد بگه آره من فالوورهام رو کم کردم و ی سریا رو حذف کردم، میگه بیا بریم خرید در جواب بگه با همسرم قراره بریم بیرون 

اولا ی جوری برخورد بکنه که خانم متوجه بشه اقای علاقه ای به صمیمیت نداره 

دوم اینکه سر هر ماجرایی بهش بگه شما براش اولویت هستید

چندبار هم شما برو کارگاه، رابطه ت رو خیلی صمیمی با شوهرت نشون بده

و باز هم میگم شوهرت باید کاری کنه که اون خانم بفهمه علاقه ای به رابطه باهاش نداره 

نه اینا جواب نداد و همچنان همینطوری بود به شوهرم میگم رابطه مون داره بابت این زن خراب میشه، خودش کاری کرد که کرد، نکرد من از دعوا بابت حفظ زندگی مشترکم نمی‌ترسم واقعا 

این رو بر اساس سبک زندگی خودم میگم، چون برای من هم پیش اومده (نه زن خونه خراب کن) که حضور دیگران توو زندگی مون داشته مشکل ایجاد میکرده بعد یکی دوبار بحث و دعوا شوهرم اون آدم رو کلا گذاشته کنار برای همین میگم شوهرت باید خودش هم تلاش کنه که این خانم براتون دردسر نشه