2777
2789
عنوان

خواستگار قد کوتاه قبول میکنین

1137 بازدید | 111 پست

سلام دختر ۲۶ ساله شهر کوچیک زندگی میکنم تحت فشار روانی شدید برای ازدواج خواستگارای زیادی نداشتم  و سنم داره بالا میره  شاغلم اما درآمد بالا و امنیت شغلی خبری نیست

قد من بلنده ۱۸۰ ظاهرم متوسطه 😁

مساله اینجاس همه خواستگارای من قدشون کوتاهه اما ملاک مالی را معمولا دارن و من چون برام غیر قابل تحمل رد میکنم😐

آخری باهاش نشستم صحبت کردم عین شکنجه بود حدودا ۸ سانت کوتاهتر به چشمم خیلییی زیاده 

الان هم زنگ زده برای آشنایی بیشتر🤦🏻‍♀️

میدونم اینکه فهمید  شاغل هستم از نظرش امتیاز مثبته میترسم به این دلیل بخاد ازدواج کنه 

من حساسم و نمیتونم تحمل کنم همسرم بعدا همش ایراد بگیرن حرف مردم برام مهم نیست

لطفا نظر بدین

آیا این مساله برای آقایون  قابل تحمله ممکنه زن با قد و هیکل درشت تر براشون واقعا جذاب باشه؟

و چطور نطرشون بدونم بدون اینکه مستقیم بپرسم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

میخواستم بگم به هیچ وجه قبول نمیکنم که سایز  قد خودت رو نوشتی بعد دیدم پسر بلند تر از شما خیلی سخت پیدا میشه اگرم باشه شاید معیارهای دیگتون باهم منطبق نباشه حالا این آقا قدش چنده

دوست خوبم اگه من تو تاپیکی نظر میدم طرف حرفم فقط اسی هست درنتیجه استارتر حق اظهار نظر مجدد داره            و شما دوست نازنین ازت ممنون میشم اگه مخالف نظرم هستی با ادبیات درست ریپلای کنی تا منم با همون مهربانی پاسخت رو بیان کنم  . پس بیا به شخصیت هم احترام بزاریم  و با رعایت ادب باعث رشد هم بشیم و از بی ادبی و گزافه گویی خودداری کنیم  و اگه بی حرمتی ازت دیدم جوابت رو نمیدم چون احمق نیستم با احمق دهن به دهن بشم🎄🎄🎄 یادت باشه:...هرجا زندگی برات سخت شد با خودت بگو ان مع العسر یسرا یعنی همراه هر سختی آسانی است این رو خدا برا آرامش دل ما گفت تازه دو بارم پشت هم گفته که ایمانمون قوی تر بشه و آرامش خیالمون بیشتر🍃🍃🍃 وسخن پایانی :..من اصلا اسم کاربری رو نگاه نمیکنم پس اگه تو یه تاپیک باهات مباحثه کردم  و تو تاپیک دیگه باهات هم رای ببودم و ازت حمایت کردم اصلا تعجب نکن چون من اینجا رو جدی نمیگیرم و در لحظه حال تو سایتم  مثل نسیمی که میاد و میره 

بنظرم زیاد جالب میست،ولی بستگی ب خودت داره که گویا خودتم راضی نیستی،الان تو روز عروسیتون هر چی بپوشی هر بلایی سر موهات بیاری کفش نه اقا اصلا پا لخت بازم بلند تری خوددانید

|•وتی لە حاڵت بڵێ، وتم:دڵی وێران، سەری حەیران،خەمی شاراوە، لاشەی بێ گیان•|🫠🤎🕊

بنظرم زیاد جالب میست،ولی بستگی ب خودت داره که گویا خودتم راضی نیستی،الان تو روز عروسیتون هر چی بپوشی ...

توعروسی عروس ۱۸۰ هم دیگه نیست باموها وکفش میش ۱۹۰ 

لایک نکنید .توروخدا