2777
2789

به همه یه وقت معینی میدن که صحبت کنه یا کلا هر کی هر چقدر دوست داشت صحبت میکنه؟ من نگرانم بچه ها اجازه صحبت کردن به من رو ندن و فقط خودشون حرف بزنن😭 خیلی استرس دارم آخه میگن نباید وسط حرف بچه ها بپری

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

اصلا هنر اینکه مثلا من وقتی صحبت میکنم بقیه رو هم به حرف بکشونم و ازشون تعامل بخام نه اینکه شروع کنم ار اول تا آخر خودم حرف بزنم

از این قسمت خیالم راحته چون زبونم همه فن حریفه😂😂😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه پرحرفی نمیدن و نمره منفی داره اگه کسی جای کسی حرف بزنه یا تو حرف بپره

همه زمان معین دارن 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹

اجازه پرحرفی نمیدن و نمره منفی داره اگه کسی جای کسی حرف بزنه یا تو حرف بپرههمه زمان معین دارن

آخیش خیالم راحت شد 

لطفا اگه حس ششم یا ف ال گیری امضای منو می بینه بگه کی می بینمش 🥺🙏 امیدوارم کسی که منو ذره ای هم دوست داشته باشه خدا بهش سلامتی و پول فراوان هدیه کنه 😁 در نا امیدی بسی امید است چون خدای من خدای مهربان و معجزه است 😍درسته خیلی گناهکاریم اما خدایا همه ما دلمون به نعمت ها و لطف شما خوشه 💝 ارادت خاصی به امام حسین دارم و آرزومه روز مرگم تو ماه محرم باشه 🙂 برای خیلی هاتون صلوات می فرستم شما هم تو دعا کردناتون من ِدختری دلتنگ رو یاد کنید مرسی🥰

خیلی باید زرنگ باشی

اگه حرف واسه گفتن داشته باشی ساکت نمیمونی

لابه لای مکث کردناشون تو هم حرف بزن

شمرده و سنجیده صحبت کن با اعتماد به نفس

یه چیزی که خیلی به من کمک کرد خوندن موضوعات زیادی بود که مشاورا تو کانالا میذاشتن ،مثلا درمورد اعتیاد نوجوانان و فرار از درس و مدرسه

ببین همیشه ادامه صحبت میوفته دست کسی که با صدای رسا و محکم و مسلط و با اعتماد بنفس حرف میزنه 

اگر با صدای پایین هی بخوای وسط بحث گروهی نظر بدی، فرصت حرف زدن ازت ممکنه بگیرن

وقتی با صدای محکم و رسا(نه بری داد بزنیا😐🤣) نظرتو بیان کنی

حتی اگر کسی هم زمان با تو شروع کرده باشه، ادامه نمیده و فرصت به تو میده 

من راجب فرهنگیان و مراحل‌ش نیمدونم 

این چیزی که گفتم تجربه ی خودم از زندگی بوده 

سعی کن مدیر بحث بشی امتیاز داره، یه آیه از قران بخونی یه جمله از رهبری مرتبط با بحث آموزش بگی، از بقیه تشکر کنی که تو جلسه شرکت کردن. تایم جلسه را یادآور بشی و بگی قراره مثلا هرنفر چنددقیقه حرف بزنن و جمع بندی نهایی چند دقیقس.

یه نفرو انتخاب کن که صورت جلسه بنویسه.

بعد مثلا ۴۵ دقیقه وقت میدن، ۵ دقیقه شو بذار برا اول جلسه که مدیر حرف میزنه، نفری ۵ دقیقه فرصت بده به نوبت حرف بزنن ،خودت هم ۵دقیقه حرف بزن، ده _۱۵ دقیقه آخرم بذارین برای جمع بندی،

مدیر باید با ساعت زمان بگیره نوبت هر نفر که داره تموم میشه بهش اشاره کنه یا آروم چندتا ضربه رو میز بزنه که طرف بفهمه فرصتش تمومه

خدایا هرچی خیر و صلاحمونه برامون رقم بزن.