2777
2789
عنوان

برادرشوهرم وزنش خیلی موذی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 59 پست
چه منطق مزخرفی پول خودش باشه وقتی بچه آورده حق نداره بینشون فرق بذاره

این چیزیه که پدر باید رعایت کنند 

نه چیزی که پسر و عروس بخوان دنبالش بدوند 

من الان به پدر مشاوره نمیدم که بگم حق ندارین فرق بزارین

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من باورم نمیشه یه پدر آنقدر فرق بذاره شاید برادر شوهرت با همون حقوق بالاش به اینجا ها رسیده

نه یادمه خیلی کمکش دادن از طلا برا دختر و زنش تا حتی فرش خونش اخه سال99حقوقش بالا 30بود گفته بود 7تومن حقوقمه پدرشوهرم خودشو جررر داد کمکش کردبعدا سر یه موضوعی حقوق پسرش لو رفت بعد ب شوهرمن گفت جایی نگو داداشت حقوقش خوبه چشم میخوره😐

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

خانواده شوهر منم ب شوهرم هیچی ندادن خدا لعنتشون کنه،همه برادراش بهشون زمین داد یه خونه ویلایی دارن،ما رفتیم طبقه بالا یکی از برادرای شوهرمو ساختیم

من بزودی مادر میشم ،دوستان دعام کنید بزودی مادر بشم😍

هیچ چیز اندازه فرق گذاشتن آدم رو آزار نمیده ولی کلا بدون بچه ای ک هبیشتر چس ناله کنه بیشتر بهش میرسن

خودشون دارن میبینن کی نیازمندتره ولی نمیدونم چرا اینجورن شایدم جدیدا مد شده باید ب پولدارا کمک کرد

وای چقدر شبیه منی پدر شوهر منم بارها به پسرش خونه ماشین پول داده به شوهر من قرض هم نداده حالا کمک ها دکتر بردن ها تاکسی دربست کیه!؟ شوهر من

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بنابراین شوهر بی دست و پاش باید بره حقشو بگیره

من نمیدونم از کی چشم داشتن به مال بقیه شده حق

شوهرش باید اینقدر جر بزه داشته باشه که رو پلی خودش بایسته و دو برابر داداشه حقوق بگیره

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

خودشون دارن میبینن کی نیازمندتره ولی نمیدونم چرا اینجورن شایدم جدیدا مد شده باید ب پولدارا کمک کرد

شوهرت اهل کار هست 

زرنگه ؟

خودتون بریز وبپاش ندارین ؟

سبک زندگی اونا شبیه خاندان شوهره یا شما ؟

خب معلومه اونم بچه ای که کاروتلاش میکنه رو ترجیح میده به بیکاربرا چی باید شوهرت بخوره و بخوابه اون خ ...

شوهرم  شغلش ازاده کارش بخاطر جنگ و ...ریخت بهم دست خودش نبودکه  اگه یذره وجدان داشتن میگفتن این پسرمون بدشانسی اورده ولی اون حقوق و مزایاش بیشترم شده!!

چاره اش فقط چس ناله استاونا میرن هی میگن چک داریم و قسط و...بهشون میده

منم گفتم حتی بهشون گفتم پسرتون بیکاره ادامه زندگی برام واقعا سخته گفتن انشالا کار گیرمیاره همه مشکل دارن وفلان

شوهرم شغلش ازاده کارش بخاطر جنگ و ...ریخت بهم دست خودش نبودکه اگه یذره وجدان داشتن میگفتن این پسرم ...

خودت گفتی محلش نمیذارم بیکاره 

باید میگفتی کارش به مشکل خورده