2777
2789
عنوان

برادرشوهرم وزنش خیلی موذی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 884 بازدید | 59 پست
شوهرت اهل کار هست زرنگه ؟خودتون بریز وبپاش ندارین ؟سبک زندگی اونا شبیه خاندان شوهره یا شما ؟

نه والا خرج من یک چهارم خرج جاریمم نیست بخداعین ملکه ها زندگی میکنه از لباس زیر مارک بگیر تاتعویض سالیانه وسایل خونش من پولم کجابودخواهر

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیدونم از کی چشم داشتن به مال بقیه شده حقشوهرش باید اینقدر جر بزه داشته باشه که رو پلی خودش بایس ...

مال بقیه نیست پدرشه تلاش جای خودش چرا پدری که می‌تونه حمایت مالی بکنه از یکی حمایت می‌کنه از یکی نه اگه به هیچ کدوم کمک نمی‌کرد یه چیزی که اونم باز اشتباه بود تو این گرونی و تورم والدینی که می‌توانند و توان مالی دارند چی میشه باری از رو دوش بچشون بردارند

همش و‌همشششششش بر میگرده ب شوهرامون ک بیعرضن و بچه ننه بابا از ما فقط میکننننن ب بقیه میرسونن

دقیقا شوهرمن ی زمانی کمک هایی داده ب همین داداشش ک ی پدر اینکارو نمیکنه حتی حق شوهرمنو خوردن من عقدبودم چیزی نگفتم حالا ....هعیییی خدامیبینه و چیزی نمیگه

مال بقیه نیست پدرشه تلاش جای خودش چرا پدری که می‌تونه حمایت مالی بکنه از یکی حمایت می‌کنه از یکی نه ...

جونشون درمیاد اینکارو بکنن خواهر!!میخان مالشون ببرن تو قبر براخودشون

من نمیدونم از کی چشم داشتن به مال بقیه شده حقشوهرش باید اینقدر جر بزه داشته باشه که رو پلی خودش بایس ...

نه چشم داشت نیست

مادر خودم میخواست به برادرم کمک مالی کنه که به خاطر چک به زندان نیفته از هممون رضایت گرفت

هرچند از قبل خودمون شیرش کردیم کمکش کنه 

ولی همیشه میگه رضایت شماها شرطه 

بعدش هم میشه یه مثال بزنید که شوهر استارتر چجوری از صفر شروع کنه؟

والا ی جور میگن انگار شوهرمن نشسته و تلاشی نکرده من خودم باهاش قهرم و غرهم زیاد میزنم بهش ولی قبول دارم خیلیم شانس دخیله مثلا امسال 2ماه رفت ی شرکت ک اغلب نیرو جذب میکرد ولی امسال گفت دیگه جذب نیرو نداره خب این اگه بدشانسی نیست چیه؟اون کارمندرسمی پتروشیمی هست شوهرمن ازکجا بره رسمی شه اونجا؟🥺

نه چشم داشت نیستمادر خودم میخواست به برادرم کمک مالی کنه که به خاطر چک به زندان نیفته از هممون رضایت ...

مادرت زنده باشه

یکم چرب زبون باش هی بگو بابا جان باباجان برو خونشون بگو بچم کباب شد تو ماشین ولی خدارو شکر گفتم بابا بزرگ می خواد کمک کنه ماشینمون رو عوض کنیم راستی بابا جان امروز عصر با فلانی برین بنگاه ماشین رو معامله کنین با یک ماشین بهتر ببین چی میگه 

اگه گفت به فلانی قرضدادم تو بزن به سلیطگی بگو‌اونا چه احتیاجی به این پول داشتن جز اینکه خرج چیتان پیتانشون بشه 

چرا اینقدر فرق میذارین بگو‌من زن بسازیم اما خر که نیستم اگه قراره به همین منوال باشه فکر دیگه ای می کنم پسر الدنگتون نم ور دلتون

یکم چرب زبون باش هی بگو بابا جان باباجان برو خونشون بگو بچم کباب شد تو ماشین ولی خدارو شکر گفتم بابا ...

قیدشو زدم دیگه

شوهرت رو تحریک کن مدام زیر گوشش بخون پس حق تو چی؟ حق بچه تو چی؟ حتی یه بیار جدی بهش بگو میگم که شاید ...

عزیزم پدرشوهر مادرشوهر منم همینن

حاضرن ما از دست بدیم که اگه اون یکی نداشت غصه نخوره

اون مجرده ما با دوتا بچه

به اون انقدر میرسن بعدم گفته بود اختیار مالم دست خودمه

درصورتی که شوهرم خییییلی بادب تر از اونه باهاشون