2777
2789
عنوان

برادرشوهرم وزنش خیلی موذی هستن

| مشاهده متن کامل بحث + 878 بازدید | 59 پست
رابطه را باهاشون یواش یواش قطع کن کم محلی کن آدم بخیل وحسود هیچوقت فکر کسی نیست فقط خودش،شماهم یخورد ...

اونوقت نمیگن این حسوده و چشم نداره خوشی اونا روببینه؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با هیچ گس قهر نکنید 

به هر حال اون پول خودشونه و خودشون میتونند تصمیم بگیرند که چکار کنند 

تو زندگی تلاشتون را زیاد کنید تا به خواسته هاتون برسید و منت کسی تو زندگیتون نباشه

اون پولم به کسی رحم نمیکنه 

حتی پدر شهرتون 

چهار روز دیگم بین شما تقسیم میشه

معمار و طراح داخلی ، مدرس. طراح مد و لباس.

حاشا میکنن ک نه ما کمک اونم ندادیم شوهرمم خانوادشو از بچه هامون بیشتر دوست داره

اول رابطتو با شوهرت درست کن.بگیرش تو مشت خودت.تا حرف حرف تو باشه.به پدرشوهرت بگو کمکمون کن یه مغازه بازکنیم فلانی از بیکاری درآد.ما بچه هاداریم تورمه خسته شدیم.یا بگو کمکمون کن ماشینمونو عوض کنیم فلانی بره اسنپ.

ی روز پاشید با شوهرت برید خونه شون بگید ماشین پیدا کردیم اون پولی که کفته بودید بدید بخریمش...اگه ند ...

شوهرم اینکارو نمیکنه 😏حالام میگه بابام دلش نخواست بمن پول بده مگه تو طلبکاری؟☹️

اونوقت نمیگن این حسوده و چشم نداره خوشی اونا روببینه؟

نه بزار هر گُ.هی میخان بخورن، میخان برات چکار کنن که حذفشون برات مهم باشه اعتماد بنفس داشته باشه نترس چیزی نمیشه 

با هیچ گس قهر نکنید به هر حال اون پول خودشونه و خودشون میتونند تصمیم بگیرند که چکار کنند تو زندگی تل ...

چه منطق مزخرفی پول خودش باشه وقتی بچه آورده حق نداره بینشون فرق بذاره

حاشا میکنن ک نه ما کمک اونم ندادیم شوهرمم خانوادشو از بچه هامون بیشتر دوست داره

پس به شوهرت فشار بیار بگو اینو می‌خوام اونو می‌خوام هی براش خرج بتراش اگر گفت ندارم بگو برو با اون داداشت مشورت کن ببین راز زندگی خوبش چیه تو هم همون کار رو بکن. با خانواده شوهرت هم ارتباطت رو قطع کن نرد نیا آدمی که برای بچه خودش ارزشی قائل نیست برای نوه و عروس هم همینه چه بسا بدتره. پدربزرگ منم همین بود بابام رو دوست نداشت درنتیجه به ما هم علاقه‌‌ای نداشت الان هم همینه از بقیه یه عالمه حمایت مالی کرد برای یکی از عموهام سه بار خونه و زندگی فراهم کرد. من از بچگی متوجه می‌شدم مثلا کوچیک بودم رفتم خونه بابابزرگم از پله‌ها می‌رفتم بالا دیدم داره به دخترعموم میگه سریع بستنیت رو بخور تموم کن تا فلانی (یعنی من) نیومده. بابای من هم متاسفانه دقیقا عین شوهر شماست. به نظرم برای حفظ غرور بچه‌هات هم که شده حداقل رفت و آمد نکن

با هیچ گس قهر نکنید به هر حال اون پول خودشونه و خودشون میتونند تصمیم بگیرند که چکار کنند تو زندگی تل ...

پس هروقتم مشکلی دارن اینجا نیان هفته ای4روز نیان اینجا برن خونه اون پسرشون وقتی مریضن نیان اینجا که بچه هامن بگیرن برن خونه اونا

اول رابطتو با شوهرت درست کن.بگیرش تو مشت خودت.تا حرف حرف تو باشه.به پدرشوهرت بگو کمکمون کن یه مغازه ...

ارزش نداره اون دلش نیومد150بده بعدبیاد مغازه بازکنه؟