ازاول زندگیم شاهد کمک های پدرشوهرم ب برادرشوهرم بودم واصلا ب ما کمکی نکرد حتی سعی میکرد پیش ما نگه ولی من از اطرافیان میفهمیدم ک چقدر پول داده ب برادرشوهرم حتی یبار لو رفت ک طلا خریده برادختر جاریم ولی برا دخترمن نخرید گفتم مال خودشه بمن چه ولی جالبه هروقت مشکلی دارن میان سراغ ما! حالا اون پیشرفت کرده توزندگیش صاحب چندمغازه و باغ و خونه ست ومانه! امسال خواستیم ی ماشین بخریم چون پراید مدل پایین داریم ک نه کولر داره نه بخاری و خیلیم خراب میشه پدرشوهرم خودش گفت چطور بااین لگن میرید بیرون؟خرابه که!!بعد خودش گفت 150بهتون میدم عوضش کنید حداقل بچه ها مریض نشن که البته نداده هنوز!فقط حرف بود! اردیبهشت برادرشوهرم رفته یه زمین خریده حالافهمیده قراره پدرش ب ما کمک کنه فوری زنگ زده ک من چک دارم وفلان!!دیگه فهمیدم اونا150تومن پدرشوهرمو ازش گرفتن و نزاشتن ب شوهرمن کمک کنه شوهرم خیلی ساده س چیزی نمیگه و میگه بزار اون خوشش باشه ولی من خیلی ناراحتم ک اینقدربخیل بود ک ماشین مارو دید ولی بازم طمع کرد چشمش ب همین چندرغاز بود واومد گرفتش اون ک نیاز نداشت بخدا ماهی 90ب بالا حقوقشه کاملا مشخصه ازحسادت اینکارو کرد باهاشون قهرکنم؟؟؟
لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید
ی روز پاشید با شوهرت برید خونه شون بگید ماشین پیدا کردیم اون پولی که کفته بودید بدید بخریمش...اگه ندادن همونجا با دلخوری پاشید بیایید که بفهمن ناراحتتون کردن
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
حاشا میکنن ک نه ما کمک اونم ندادیم شوهرمم خانوادشو از بچه هامون بیشتر دوست داره
اول رابطتو با شوهرت درست کن.بگیرش تو مشت خودت.تا حرف حرف تو باشه.به پدرشوهرت بگو کمکمون کن یه مغازه بازکنیم فلانی از بیکاری درآد.ما بچه هاداریم تورمه خسته شدیم.یا بگو کمکمون کن ماشینمونو عوض کنیم فلانی بره اسنپ.
حاشا میکنن ک نه ما کمک اونم ندادیم شوهرمم خانوادشو از بچه هامون بیشتر دوست داره
پس به شوهرت فشار بیار بگو اینو میخوام اونو میخوام هی براش خرج بتراش اگر گفت ندارم بگو برو با اون داداشت مشورت کن ببین راز زندگی خوبش چیه تو هم همون کار رو بکن. با خانواده شوهرت هم ارتباطت رو قطع کن نرد نیا آدمی که برای بچه خودش ارزشی قائل نیست برای نوه و عروس هم همینه چه بسا بدتره. پدربزرگ منم همین بود بابام رو دوست نداشت درنتیجه به ما هم علاقهای نداشت الان هم همینه از بقیه یه عالمه حمایت مالی کرد برای یکی از عموهام سه بار خونه و زندگی فراهم کرد. من از بچگی متوجه میشدم مثلا کوچیک بودم رفتم خونه بابابزرگم از پلهها میرفتم بالا دیدم داره به دخترعموم میگه سریع بستنیت رو بخور تموم کن تا فلانی (یعنی من) نیومده. بابای من هم متاسفانه دقیقا عین شوهر شماست. به نظرم برای حفظ غرور بچههات هم که شده حداقل رفت و آمد نکن