2777
2789
عنوان

برادرشوهرم وزنش خیلی موذی هستن

878 بازدید | 59 پست

ازاول زندگیم شاهد کمک های پدرشوهرم ب برادرشوهرم بودم واصلا ب ما کمکی نکرد حتی سعی میکرد پیش ما نگه ولی من از اطرافیان میفهمیدم ک چقدر پول داده ب برادرشوهرم حتی یبار لو رفت ک طلا خریده برادختر جاریم ولی برا دخترمن نخرید گفتم مال خودشه بمن چه ولی جالبه هروقت مشکلی دارن میان سراغ ما! حالا اون پیشرفت کرده توزندگیش صاحب چندمغازه و باغ و خونه ست ومانه! امسال خواستیم ی ماشین بخریم چون پراید مدل پایین داریم ک نه کولر داره نه بخاری و خیلیم خراب میشه پدرشوهرم خودش گفت چطور بااین لگن میرید بیرون؟خرابه که!!بعد خودش گفت 150بهتون میدم عوضش کنید حداقل بچه ها مریض نشن که البته نداده هنوز!فقط حرف بود! اردیبهشت برادرشوهرم رفته یه زمین خریده حالافهمیده قراره پدرش ب ما کمک کنه فوری زنگ زده ک من چک دارم وفلان!!دیگه فهمیدم اونا150تومن پدرشوهرمو ازش گرفتن و نزاشتن ب شوهرمن کمک کنه شوهرم خیلی ساده س چیزی نمیگه و میگه بزار اون خوشش باشه ولی من خیلی ناراحتم ک اینقدربخیل بود ک ماشین مارو دید ولی بازم طمع کرد چشمش ب همین چندرغاز بود واومد گرفتش اون ک نیاز نداشت بخدا ماهی 90ب بالا حقوقشه کاملا مشخصه ازحسادت اینکارو کرد باهاشون قهرکنم؟؟؟

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

با اونا چرا مگه چیکار کردن 

پدر شوهرت شما رو دوست نداره بهتون پول نداده برادر شوهر چیکار کنه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با اونا چرا مگه چیکار کردن پدر شوهرت شما رو دوست نداره بهتون پول نداده برادر شوهر چیکار کنه

میدونست قراره ب شوهرمن کمک شه زرنگی کرد حالم از سیاست کثیفش بهم خورد حالا بری خونش میبینی همون پول رو طلا خریده واسه زنش

شوهرت رو تحریک کن مدام زیر گوشش بخون پس حق تو چی؟ حق بچه تو چی؟ حتی یه بیار جدی بهش بگو میگم که شاید تو اصلا بچه بابات نیستی وگرنه من هرگز ندیدم و نشنیدم یه بابایی از یه پسرش حمایت کنه ولی از اون یکی بدش بیاد. انقدر بگو تا از پدرش حقش رو بخواد یا اصلا باهاشون قطع رابطه کنه. این سری هم مشکل داشتن اومدن پیش شما رک به مادرشوهرت بگو کاش از هر کی حمایت می‌کنید و دوسش دارید مشکلتون هم پیش اون ببرید 

رابطه را باهاشون یواش یواش قطع کن کم محلی کن آدم بخیل وحسود هیچوقت فکر کسی نیست فقط خودش،شماهم یخورده زرنگتر نشون بدین با پدرشوهورت حرف بزن ناله بکن تا اون پول به شما بده بگو اونا که وضعشون خوبه 

عزیزم با شوهرت قهر کن اون باید زرنگ باشه توهرچقدر با اونا قهر کنی راه به جایی نمیبری

شوهرم ک کلا ولش کردم اصلا محلم بهش نمیدم  ازقبل این اتفاقات سر بیکاربودنش 

میدونست قراره ب شوهرمن کمک شه زرنگی کرد حالم از سیاست کثیفش بهم خورد حالا بری خونش میبینی همون پول ر ...

بازم مقصر نیست، شما هم زرنگی می‌کردید بلافاصله ماشین رو همون فردای حرف عوض می‌کردید 

باور کن مشکل پدر شوهرت هست 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
شوهرت رو تحریک کن مدام زیر گوشش بخون پس حق تو چی؟ حق بچه تو چی؟ حتی یه بیار جدی بهش بگو میگم که شاید ...

حاشا میکنن ک نه ما کمک اونم ندادیم شوهرمم خانوادشو از بچه هامون بیشتر دوست داره