2777
2789

خانوما شوهرم با کل سرمایمون ابشده گرفته بود و چند بار باهاش نوسان گیری کرد ( یعنی طلا بالا پایین میشد میفروخت و میخرید)

و دوبار سود کرد ولی خیلییی هم ضرر داد (خیلی هم دعوامون شده سر این)

حالا این چند روز پیش رفت و جایی با قیمت بالاتر خواست خرید بزنه و معامله کرد منتها به دلیل سقف کارت کشیدن یک هفتم پول رو کارت کشید و بقیش گفت بعد تعطیلی میره بانک جابجا میکنه 

اما حالا قیمت طلا پایین تر اومده و حساب کردم اگر امروز بخوایم بخریم ۶۰ میلیون ضررمون کمتر میشه

من ازش خواستم حالا ک پول تو حساب خودشه و چیزی تحویل نگرفته از مغازه یجورایی کنسلش کنه و امروز بخره،  اما شوهرم میگه من حرفشو زدم و معامله شو کردم و بد میشه خریدمو کنسل کنم

.

بنظرتون چیکار کنم؟؟

راستش با اون همه ضرری ک زده نتونستم خودمو قانع کنم ک پای حرفش و معامله وایسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب اون طلافروش هم برای سود کردن بهتون طلا فروخته

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
ی استخاره بگیر ببین چی میادهنوز طلا رو از طرف تحویل نگرفته؟اگه نگرفته بنظرم کنسل کنه

اره نگرفته چون هنوز پول رو هم کامل نزده

فقط یه مقدار حدودا یک هفتم مبلغ رو کارت کشیده

اره نگرفته چون هنوز پول رو هم کامل نزدهفقط یه مقدار حدودا یک هفتم مبلغ رو کارت کشیده

خب پس اون طلا فروشه هم ضرری نمیکنه چون چیزی تحویل نداده

پس کنسلش کنه

زندگی من آن چیزی است که برایش میجنگم🗽

دیگه از قبل معامله کرده. نمیشه بزنه زیرش. طلا باز بالا میره. نگهش دارین. نوسان گیری خیلی تخصص میخاد

اما تقریبا همه ی مبلغ دست خودشه و چیزی هم تحویل نگرفته

اره اما شرایط هم طوری بود ک هیچی معلوم نبود

من خودم مخالفم به شوهرم میگم‌ مثل قمار توش گیر کردی

خب پس اون طلا فروشه هم ضرری نمیکنه چون چیزی تحویل ندادهپس کنسلش کنه

نمیدونم قبول کنه یا نه

از طرفی شوهرم میگه زشت میشه و ممکنه به بحث بکشه 

ولی با این حد ضرر اون هم مقدار کمی نیست

اما تقریبا همه ی مبلغ دست خودشه و چیزی هم تحویل نگرفتهاره اما شرایط هم طوری بود ک هیچی معلوم نبودمن ...

عزبزم معامله کردن یا نکردن مهمه. طلا تحویل نگرفته چون پول نداده. به هر حال اگه معامله نهایی نیست و میتونه بهم بزنه  خب بزنه. ولی اچن طلافروشم بعیده کوتاه بیاد . 

❤️ امام زمانم.. میشه نگام کنی؟ آروم شه زندگیم ؟ ❤️

عزبزم معامله کردن یا نکردن مهمه. طلا تحویل نگرفته چون پول نداده. به هر حال اگه معامله نهایی نیست و م ...

اره میدونم درست میگی شوهرمم همینو‌میگه

اخخ ولی ناراحتم بابت این موضوع 😓

دلم راضی نیست این همه ضرر

منم بعید میدونم طرف کوتاه بیاد