2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله بعضیا خوبن اینجامن که کلن درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مردبجز دوستام

😂ولی ببخشید ناراحت نشی مثلا من یک وثتایی تاپیکای طرف چسمم میخوره یک موضوعی میگم عه چقدر شبیه مشکل کنه بیا بهش درخواست بدم حالا که تاپیکس قفله با یک سوال چیزی دارم اونجا نمی‌خوام بپرسم برم خصوصی بپرسم 

ولی جواب نمیدن خیلی بده 🥲😔😂 آدم بعضی وقتا واقعا کارش مهمه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

😂ولی ببخشید ناراحت نشی مثلا من یک وثتایی تاپیکای طرف چسمم میخوره یک موضوعی میگم عه چقدر شبیه مشکل ک ...

اهومم درست میگی😂🥲

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

اهومم درست میگی😂🥲

😂😔ترسیدم یک لحظه بپری بهم

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

راجب همون مسئله تاپیک بزن

نمیتونم آخه یا شاید یک وقتی دوست نداشته باشم تاپیک بزنم فامیلی کسی بفهمه یا هر چیزی 

بعدشم مصلا شاید کسی خاصی اون مشکل نداشته باشه مصلا من کنکوریم شاید بخوام از طرف ترازشو ب

بپرسم چون دیدم درصداش مشابهس ولی جواب نمیده

نه عزیزمم مگه‌ گربم😂😂

😂دور از جون یعنی این چه حرفیه 

قربانت🤍🦋

🫀