2777
2789

من عکس چن نفرو تو جرعت حقیقت دیدم🤣🤣

کوردم:)                                                              ی دختر مغرور جذابم😌🤭                                    آقایون درخواست ندین 😐

حس میکنم مردای اینجا مهره مار دارن🥲🤣

🤣😂چی بگم والا ولی اصلا از مردای اینجا خوشم نمیاد میدونی چرا حس میکنم از این پسرای خیابونی هستن که همش تیکه میندازن 

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😂چی بگم والا ولی اصلا از مردای اینجا خوشم نمیاد میدونی چرا حس میکنم از این پسرای خیابونی هستن که ...

اره همونن دقیقا

ک البته بعضیاشون اینجا محترمن

ولی ۹۰ درصدشون همینن.. کی خوشش میاد اخه🫤🤣

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!

🤣😂چی بگم والا ولی اصلا از مردای اینجا خوشم نمیاد میدونی چرا حس میکنم از این پسرای خیابونی هستن که ...

من حس میکنم ازاینایی ک شلوار قد نود میپوشن با کفش کالج اخخخخخ😂😂😂😂😂😂

پسرا واقعا ما متنفریم چرا فک میکنید کفش کالج با شلوار قد نو بپوشین دخترا خوششون میاد ما میگیم دوجنسه😂😂😂😂😂😂

اره همونن دقیقاک البته بعضیاشون اینجا محترمنولی ۹۰ درصدشون همینن.. کی خوشش میاد اخه🫤🤣

اره راس میگی همشون اینطور نیستن یک ده درصدشون اوکین اتفاقا یک چند وقت پیش تو دوتا تاپیک داشتم با دوتا آقا صحبت میکردم خدایی خیلی محترم بودن خوشم آمد از طرز حرف زدنشون بعضیاشون که فقط بلدن درخواست بدن 🥲😂من که اول درخواست قبول میکنم چون از بعضیا نیمفهم مردم بعد که میفهمم مردن سرییی بلاکککک

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

من حس میکنم ازاینایی ک شلوار قد نود میپوشن با کفش کالج اخخخخخ😂😂😂😂😂😂پسرا واقعا ما متنفریم چرا ف ...

وای راس میگیییی همچین حسی هم میدن واییی ارهههه 

چقدر زشتنننن 

اره راس میگی همشون اینطور نیستن یک ده درصدشون اوکین اتفاقا یک چند وقت پیش تو دوتا تاپیک داشتم با دوت ...

بله بعضیا خوبن اینجا

من که کلن درخواست قبول نمیکنم چه زن چه مرد

بجز دوستام

هیچ‌کس‌‌تورو‌کامل‌نخواهد‌فهمید‌‌..!