🤣😂چی بگم والا ولی اصلا از مردای اینجا خوشم نمیاد میدونی چرا حس میکنم از این پسرای خیابونی هستن که همش تیکه میندازن
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
اره همونن دقیقاک البته بعضیاشون اینجا محترمنولی ۹۰ درصدشون همینن.. کی خوشش میاد اخه🫤🤣
اره راس میگی همشون اینطور نیستن یک ده درصدشون اوکین اتفاقا یک چند وقت پیش تو دوتا تاپیک داشتم با دوتا آقا صحبت میکردم خدایی خیلی محترم بودن خوشم آمد از طرز حرف زدنشون بعضیاشون که فقط بلدن درخواست بدن 🥲😂من که اول درخواست قبول میکنم چون از بعضیا نیمفهم مردم بعد که میفهمم مردن سرییی بلاکککک
لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂
من حس میکنم ازاینایی ک شلوار قد نود میپوشن با کفش کالج اخخخخخ😂😂😂😂😂😂پسرا واقعا ما متنفریم چرا ف ...
وای راس میگیییی همچین حسی هم میدن واییی ارهههه
چقدر زشتنننن