یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
منم بهش فکر میکنم ولی میترسم نخونم از خودم مطمئن نیستم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
از طرفی دانشجوام میگم اینو ول نکنم نخونم بعد اینجا هم چند ترم عقب بیوفتم نمیدونم چیکار کنم
اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر میکنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی میکنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
اینکه نهایی چطور خوندیدتراز هاتون در شروع در قلم چی و این اواخرروزی چند ساعتمنابع تون برا نهایی هامی ...
من نهایی رو که تخصصی ها همون برای کنکور خونده بودم و عمومی ها عربی فلاح دیدم ۴ جلسه کلاس داشت فقط برا نهایی..ادبیات فرمول۲۰...دینی خودم خوندم...زبان قریشی دیدم با جزوش
برا همه درس ها بجز زبان و عربی که وقت نکردم...نهایی ها ۹۸ ب بعد رو کامل زدم