سلام تاپیک قبلیم پاک شد من ۲۷سالمه و پرستارم و یه دکتر خانوم دوستم بودم منو با یه پسره که اونم ۲۷سالشه و معلمه آشنام کرد و گف قصدش جدیه الان یه ماه بیشتر از رابطمون نگذشته و فقط چهاربار همو دیدیم دیت اول و قبل از قرار خیلی جنتلمن بود و خیلی بافرهنگ و مودب رفتار میکرد از دیت دوم دست خواست بگیره من یکم ممانعت کردم خواست کات کنه همون موقع که دوستم ورود کرد و گف باهم دوباره فرصت بدین الان دیت و بغل و بوس اوکی شدم ولی رابطه ی دهانی میخواد و بمال بمال میگه اینجوری وابسته میشم بخدا قصدم جدیه فقط بزار باهم لذتشو ببریم اما نه رابطه ی عمیق جنسی منم واقعا تا الان دست هیچ پسری رو نگرفتم همین بوس و بغل و لب گرفتنم اذیتم میکنه چه برسه به اون کار بنظرتون قصدش جدیه چیکار کنم میشه کمک کنید؟؟؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!