2777
2789
عنوان

کمکم کنید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 186 بازدید | 33 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بخش بگم بنظرت

بگو نظرم عوض شده و دیگه حق نداری حتی دستت به دستم بخوره . اگه خواست کات کنه فقط به این دلیل ،به نظرم بزار کات کنه ،خدا اینجوری بهت ثابت میکنه ک دیگه بیشتر ازاین ادامه ندی . اگه گفت چی میخوای و چی شده ؟بگو ب نظرم ب شناخت نسبی رسیدیم با خانواده تشریف بیارین .اگرم میخواین بیشتر باهم آشنا شیم فقط در حد صحبت کلامی باشه دیگه هیییچی بینمون نباشه .بگو من دختری م ک احدی دستمو نگرفته اومدیم و بهم نرسیدیم من میمونمو عذاب وجدانم .

یعنی چی بگم بهش

وقتی گفت حرف خوددشو دقیقا بگو که آچمز شه 😂

اینجور روابط برای کسیه که ازش مطمئن باشیو بخوای برای همیشه پیشش باشیو کاملا عشقشو بهت ثابت کنه 

عشقم چجوری ثابت میشه ،تو رفتار ،و گردن گیری .

بهونه هم آورد که آشنا نیستیم هنو میتونی از همین آشنا نبودن برای حفظ مرز ها استفاده کنی 

اینطوری کم کم میفهمی مزه دهنش چیه

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

منم ی بار طعم دوس داشتن چشیدم ولی بهم نرسیدیم بعدش ازدواج کردم فقط ب فکر رابطه جنسیه پول ب زور میده اما دیگ دارم زندگی میکنم

فک نکن تنها بدبخت تویی مهم اینه با شرافت زندگی کنی

اره راس میگی

دیگ یجوری درگیر زندگی شدم که خیلی ب این فک نمیکنم دوسم داره یا ن اما قبلا اذیت میشدم😣 

ب نظر من صبر کن شاید خوش شانس بودی طعم عشق چشیدی بهش رسیدی 

اخه چیه درگیر هوس یع مرد شذی که هیچ محبتی توش نیس

اینهمه تاپیک زدی واقعا چجوری کمک کنیم بهت 

خودت بگو از چی برات بگم

تو شانس انتخاب درست داری تا وقتی ابرو داری پاکی داری و ازدواج نکردی حسابی شانس خوشبختی داری ناامید نباش سن زیادی هم نداری