2777
2789

حرز جواد بگیرین؛ به اسم خودتون نماز میخونن براتون؛ 

هر روز آیت الکرسی و چهار قل بخون.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاثیر داره واقعا؟ شما جای مطمئن می‌شناسین؟

تعریفشو زیاد شنیدم؛ خیلی خوبه؛ جایی رو نمیشناسم که مطمئن باشع؛

از کربلا برام آوردن؛ 

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
ماهم این چند وقت عجیب دچار چشم زخم شدیم ...خیلی خیلی بلا سرمون اومد ...خداروشکر باهرخسارتی ک بود کنا ...

به خدا انقد ازش میترسم که حد نداره 

مخصوصا فامیلا مدام یه سری زخم زبون رو تکرار میکنن آدم لرزه به تنش میوفته 

خداروشکر انشالله سلامت باشید همیشه 

منم میگم خسارت مالی بخوره ولی جون عزیزام در سلامت باشه 

به خدا انقد ازش میترسم که حد نداره مخصوصا فامیلا مدام یه سری زخم زبون رو تکرار میکنن آدم لرزه به تنش ...

خسارت مالی ک داشتیم شدیدم بود 

بعد دقیقا شب قبل پسر خواهرشوهرم با سنگ زد گوشه چشم دخترم ...خدارحم کرد ک داخل چشمش نخورد....الان چشم دخترم کبود شده و ورم داره 

و دو شب پیشم باهمسرم توی باغمون بودیم ...یهو اخرشب در قابلمه ک شیشه ای بود بیخود و بی جهت ترکید و پودر پودر شد 

و چندین مثال مشابه