2777
2789
عنوان

اینستا نصب کنم یا نه خوبه یا بد

132 بازدید | 28 پست

متاهلم بچه دارم زندگیم خوبه .من و همسرم از اول توافق کردیم اینستا نصب نکنیم

دوس ندارم از زندگیم و خوشی هام عکس بزارم حتی الانم پروفایل هام عکس بچه هام نیس 

از زندگی دیگران هم خوشم نمیاد چیزی ببینم مثلا خواهر خودم زندگیش از درون داغونه ولی تو اینستا همه فکر میکنن خوشبخته و پولداره و... ب نظرم همش شو هس 

حالا همسرم میگه دوس داری نصب کن 

چن نفر بهم گفتن عقب مونده چون اینستا ندارم

از طرفی ام من مجرد بودم خواستگار و خاطرخواه زیاد داشتم حالا اگه نصب کنم درخواست بدن چی

ب نظرتون اینستا لازمه؟؟؟ خوبه یا بد؟؟؟ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من و همسرم هم نداریم 

نمیگم بده ولی اگه میخوای آرامش داشته باشی نکن

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

حالا اونقدارم که توهم زدی اون طور نیست ولی من پیشنهاد نمیکم وقتی نداشتی ذهنت پاکتره نصب کنی احتمال اعتیادت بهش زیاده 

چون دلیل خواصی نداری از نصبش احتمالا در گیر همون بخش منفی و زردش میشی 

پیامتو نمیخونم تا چشمت دربیاد😛

اونی که به شما گفته عقب مونده، یه مقاله هست سرچ کن توی نت بخون در مورد بدترین اپلیکیشن برای سلامت روان، نتیجه یه پژوهش که تو انگلیس انجام شده، اینستاگرام بعنوان بدترین معرفی شده مطالعه کنید ببینید علتش چیه ، به اون شخص هم بگو.

منم ندارم باهمسرم شرط کردیم نصب نکنیم

فقط ایتادارم قبلاتلگرام سروش وواتساب داشتم اماایتابیشتربه دردم میخوره

نصب نکن چون واقعابه دردنمیخوره جزچیزایی که واقعاچرتن تصاویری که۹۰درصدفیکن هدررفتن بیخوداینترنت هیچ سودی نداره

بیشترش ماله بلاگراست که خودنمایی کنن بیخودچشمتم گناه میکنه

آدمابازبانشون هم میتونن دلی روبشکنن هم میتونم دلی روبه دست بیارن هم میتونن قوت قلب باشن هم میتونن ته دلتوخالی کنن هم میتونن تکیه گاهت باشن هم میتونن پشتتوخراب کنن💔انتخاب باخودته دوست داری کدوم باشی؟!

آرامش اولویت اول منه ممنون گفتی

بله منم همینطور 

خواهش میکنم موفق باشی 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

یکم از اخلاق هام رو گفتم روحیاتت چجوریه؟ یکم توضیح میدی مرسی

دوست ندارم از خودم و سفر هام و کلا روتین زندگیم عکس بذارم 

دوست دارم تو خفا زندگی کنم و کسی زیاد از خودم ندونه 

کلا آدم تو داری هستم و نمیخوام تحت تاثیر نمایش های مجازی قرار بگیرم

تو اون کوه بلندی که سر تا پا غروره 🏔️                                           کشیده سر به خورشید غریب و بی عبوره❤️

خواهرت بالاخره یجاهایی میره عکسشو میزاره پولشم داره دیگه

من از اون بیشتر میرم ولی میگم دلیلی نداره بقیه از زندگیم سر دربیارن به چشم اعتقاد دارم خواهرم اعتقاد نداره. کلی پسر فالو داره و چت میکنه و معتقده کارش اشتباه نیس ولی من میگم اشتباهه واسه همین بهم میگن غارنشین