2777
2789
عنوان

شوهرم همش فیلم نگاه میکنه خسته شدم

207 بازدید | 11 پست

شوهرم ۳۵سالشه بچه هم نیست ولی ۲۴ساعته تو گوشیش فیلم سینمایی میبینه اصلا منو نمیبینه به محض اینکه از سرکار میاد میره توگوشی که سریال ببینه اگه تعطیل باشه هم یکسره فیلم میبینه خسته شدم ازین کارش میرم سمتش یه ساعت باهام ور میره ولی بعدش دوباره میبینه گفتم انشالله کوربشی انقد فیلم نگاه میکنی خاکتوسرت الانم باهم قهریم😑راه حلی دارین بیخیال بشه؟

ی ساعت باهات ورمیره پ نتیجش🤧😜🤪🤣

تراپی فقط لرررررری شاااااد🤪                                                                                                        https://uupload.ir/view/houman_esmaeili_-_chashm_kal_2_fzff.mp3/

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🤣😂🤣

چ بامزه 

قهر و دعوا نتیجه عکس میده 

مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخم‌خورده و زمخت شود🕊️🤍✨

وای عزیزم شوهر منم همش فیلم سینمایییییی خارجی میبینههه🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️😂

خیلی دعوا میوفتیم سر همین فیلم دیدنش کلا درحال فیلم دیدنه این بشر 

خب خیالم راحت شد فقط شوهر من اینجوری نیس 

دعا کنید هروقت خواستیم بچه دارشیم سالم باشه دختر باشه منو شوهرم میمیریم برای دختر🥹🥹🥹

اخ انگار شوهرمنو توصیف کردی

راه حلی پیداکردی به منم بگو

دیگه فیلمی نیست ندیده باشه

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
خوب خودتم پایه باش..من خودم پایه فیلمم..شوهرم دانلود میکنه تو تلویزیون نگاه می‌کنیم یا از فیلیمو..شم ...

حوصلم سر میره خب ازصبح تاشب فیلم ببینم حالم ازهرچی فیلمه بهم میخوره🤕