شوهرم ۳۵سالشه بچه هم نیست ولی ۲۴ساعته تو گوشیش فیلم سینمایی میبینه اصلا منو نمیبینه به محض اینکه از سرکار میاد میره توگوشی که سریال ببینه اگه تعطیل باشه هم یکسره فیلم میبینه خسته شدم ازین کارش میرم سمتش یه ساعت باهام ور میره ولی بعدش دوباره میبینه گفتم انشالله کوربشی انقد فیلم نگاه میکنی خاکتوسرت الانم باهم قهریم😑راه حلی دارین بیخیال بشه؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مُحاق : حالت ماه در سه شب اخر ماه/ملایم باش پیامبری باش ک رسالتش نشر عشق است غم و سختی اگرچه واقعیت دارد حقیقت ذات تو نیست.مگذار ملایمت قلبت،زخمخورده و زمخت شود🕊️🤍✨
خوب خودتم پایه باش..من خودم پایه فیلمم..شوهرم دانلود میکنه تو تلویزیون نگاه میکنیم یا از فیلیمو..شما فیلم بریز تو فلش بزن تی وی باهم نگاه کنید.خوب فیلم دوست داره.