2777
2789
عنوان

بخاطر بچه هام بمونم یا تموم کنم دلسوزانه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 93 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پدر عاقلی ندارن که بخوا بهش بسپارمشون میترسم اذیتشون کنه

عاقل ک مشخصه نیست . 

خدا بزرگه 

ببین جاریم رفت شوهرش بچه ها را نداد بهش ۶ ماه بعد داد رفت . مردها نمیتونن بچه نگه دارن کم پیش میاد . خدا بزرگه 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اخه مادرش جوونه و ی خواه تو خونه داره که میدونه اونا نگهشون میداره

هر چقدر تلاششونو کنن که بچه هاتو نگه دارن بازم کم میارن چون هیچ چیزی نمیتونه جایگزین محبت مادر بشه اسی بچه هات چندسالشونه و جنسیتشون چیه؟

اوایل زندگی و دوران عقد هم اینطوری بود؟؟، یا بعدا اینطوری شد؟ بد دل بودنشو میگم

بد بدل بو  گاهی هم تهمت میزد مثلا سالی یکی دوبار الان شده هر شب باید تا صب منو باز جویی کنه تهدید کنه تهمت بزنه 

طلاق بگیر خواهر خودتو خلاص کن با بددهنی با فقر میشه کنار امد با خیانت نه

والا من حاضرم بره خیانت کنه قبلا برام مهم بود الان ازش دل کندم قبلا دنبال آرامش بودم تو زندگی الان فقط میخوام امنیت داشته باشیم که اونم نداریم خونمون نا امن ترین جای دنیاست برتم شبا تا صب آروم نمیخوام میترسم تو خواب بلایی سرم بیاره