2777
2789
عنوان

بخاطر بچه هام بمونم یا تموم کنم دلسوزانه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 1560 بازدید | 93 پست
چرا پارسال فکر می‌کرد خیانت کردم تا سر حد مرگ زدم ...خدا خواست نمیرم

شوهرت پارانوئیدشدید داره عزیزم خداکمکت کنه چه شرایط بدیه .منم بنابه محیطی که شوهرم توش بزرگ شده از ممه خور تا پَپه خور زن رو خراب میدونن مگرینکه خلافش ثابت بشه.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه مادرش جوونه و ی خواه تو خونه داره که میدونه اونا نگهشون میداره

فک میکنی 

من بشخصه زیر بار نمیرم بچه داداشمو نگه دارم 

گارنت اسم یه سنگه که به دونه های انار هم میشناسن🙂 کاربری دوم و جدیدم ....
اگه بتونی ثابت کنی به راحتی میتونی طلاق بگیری حتی حضانت بچه ها روهم بگیری

امروز دادگاه بودم مدرک پزشکی هم ازش بردم میگه دیوانه ایی که توانایی حساب و کتاب نداشته باشه و قدرت صحبت کردن و انجام کاراشو نداره  حضانت نمیدن همسر شما داره کار میکنه وسالمه

اره دکترم تایید کرد داروهاشو نخورد میگه تو میخوای منو دیوانه جلوه بدی

متاسفانه اونایی که پارانوئیددارن خودشون باور ندارن که بیمارن دارونمیخورن هرقدرهم که بگذره بدترمیشن. شمایا ببین یه جوری بشه که کانیونوبده دست راننده خودش بازنشست شه بیادبالاسرزندگیش باشه اگرنمیتونی طلاق بگیری حدقل جلوچشمشی کمترشایداذیتت کنه.

دخترت بعد۹سالگی میتونه بگه من بامادرزندگی میکنم.ولی پسرت مشکلی نداره بددلی پدربرااون خطرسازنیست باز بامشاورمشورت کن.

دخترتوببرپیش خودت،چون وقتی بزرگ شه شرایطی مثل مال شمابرااونم هست ،پسرتم بزارپیش شوهرت .

متاسفانه اونایی که پارانوئیددارن خودشون باور ندارن که بیمارن دارونمیخورن هرقدرهم که بگذره بدترمیشن. ...

اره دربرابر دارو مقاومت میکنه .از همین الان رفتار درستی با دخترم نداره ولی با پسرم خوبه ولی دخترمو پسرم عاشق همن نمیتونن بدون هم باشن هروقت ازشون میپرسم مامان یا بابا انتخابشون فقط خواهر برادریشونه دخترم همیشه میگه من داداشی رو از همه بیشتر دوست دارم .پسرم یروز میگفت من اگه ی روز مردم دوراز جونش میخوام با آجی بمیرم 

من دلم نمیاد ازهم جداشون کنم