2777
2789

سلام میخوام یخچال بخرم موندم کدوم برند و انتخاب کنم. لطفا با توجه به تجربتون کمکم کنید. ممنونم

تعداد رای : 19
نظرسنجی
ال جی
3
15%
سامسونگ
8
42%
بوش
5
26%
موارددیگر
3
15%

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید بنظر خیلیا بد باشه ولی منکه راضیم هرکس هم این یخچال رو خریده کاملا راضیه من پارس خریدم.

اما یخچالهای ال جی فوق العادس اگه برند اصلی بخرین و کره باشن

کی بشه منم تیکر بارداری بزارم ومنتظر اومدن نینیم باشم؟؟؟!!! من به دستای خدا خیره شدم 

اول بوش

دوو و سامسونگم خوبه

الجي آشغاله

کاربر عزیز اگه ناراحت میشی رپلایت کنم رپلای دونتو ببند....  یا یه گوشه تو امضات بنویس رپلای نکنین 😵😵😵.   فک میکنی خیلی شاخی رپلایت میکنی بعد میگی باشما نبودم         نخیر نظر دادی باید جواب بشنوی دیر اومدی نخوا زود بری😵شاید برا همین کاراته که اینجایی

بهترين يخچال آمريكايي ويرپول پروفايل وستينگهاس بوش بيشتر ماشيناي شويندش معروفه يخچال سامسونگ ما داشتيم افتضاح اندازه قيمتش پول تعمير داديم خودم سايد ال جي دارم تا الان كه مشكلي نداشته 

زيركانه ترين راه براي تسلط بر هر جامعه اي تحقير و محدود كردن زنان آن جامعه است زيرا زنان أسير هرگز قادر نخواهند بود إنسانها آگاه و آزادي خواه پرورش دهند!