2777
2789
عنوان

میخوام موهامو رنگ نکنم دیگه

440 بازدید | 36 پست

دونه دونه تار سفید دارم .تقریبا جوگندمی.موهای خودم خرمایی هست ترکیبش با سفید قشنگه.یعنی خودم دوسش دارم.

تا حالا هر دوهفته یه بار ریشه گیری میکردم.ولی تصمیم گرفتم دیگه دست نزنم.

نظره شما چیه؟ روحیم خراب میشه اینجوری؟یا مردم چی فکر میکنن؟ 

من ادمیم که خیلی به خودم میرسم کلا ولی واقعا از رنگ مو خسته شدم و ضرر هم داره.

نطره شما چیه؟ بی کلاسی میشه اینجوری؟

ترک قیزی ✌💥من از سال ۹۰ عضو بودم 😍 ❤کاربر جدید نیستما😉جانیم آذربایجان

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقاً خیلی قشنگ میشه من ی خانمو دیدم خیلی خوشم اومد منم همچین تصمیمی دارم دو ماه میشه ریشه گیری نک ...

چه حسی بهت دست داد اون خانم رو دیدی؟ پیش خودت گفتی به خودش نمیرسه یا افسردس یا چی؟

متاسفانه تو روستا کوچیک زندگی میکنم مدام میگن 

موهات چه سفیده 

هی میگم دوست دارمشون هی زر میزنن

اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.

دخترخاله من ۳۲ سالشه بیشتر موهاش سفیده اصلا رنگ نمیکنه ولی همیشه ی کم آرایش داره موهاشو ی طرف میندازه ی تل نگین دار میزنه پرو لختم هستن خیلی خوشگلن.قبلا همه بهش میگفتن رنگ کن گف تا کی اونوقت باید مدام رنگ کنم 

❣اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج❣برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج)صلوات بفرستین🌹
اتفاقا خیلی نازه و وایب خوبی میده چند سالته؟من الا24سالم ولی کلی موی سفید در اوردم🫠🫠

من یه ماه دیگه ۳۵ سالم میشه.

به سن و سال نیست الان همه موهاشون سفیدشده.

من خودم از ۲۷ سالگی تارموی سفید داشتم

چه حسی بهت دست داد اون خانم رو دیدی؟ پیش خودت گفتی به خودش نمیرسه یا افسردس یا چی؟

اولش که فکر کردم مش کرده،بعد ک دقت کردم دیدم ن مش نیس گفتم خوش به حالش از حرف مردم نترسیده ی مدت رنگ نذاشته موهاش طبیعی مش شده انگار

عشق فقط یک کلام امام رضا علیه السلام ❤️

متاسفانه تو روستا کوچیک زندگی میکنم مدام میگن موهات چه سفیده هی میگم دوست دارمشون هی زر میزنن

منم از همین افکار مردم میترسم.چون فامیلامون همه هرروز مو رنگ میکنن رنگای مختلف و ....🥺

من یه ماه دیگه ۳۵ سالم میشه.به سن و سال نیست الان همه موهاشون سفیدشده.من خودم از ۲۷ سالگی تارموی سفی ...

عزیزممم❤️

ب نظرم رنگ نکن بزار یه دست بشه اخه تا کی رنگ کنی🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

🕊️🌿

دخترخاله من ۳۲ سالشه بیشتر موهاش سفیده اصلا رنگ نمیکنه ولی همیشه ی کم آرایش داره موهاشو ی طرف مینداز ...

دقیقا.رنگ کنی باید تااخره عمر کاسه رنگ دستت باشه چون هی درمیاد ریشه و بد میشه.