2777
2789
عنوان

تنبلی تخمدان و بارداری

150 بازدید | 23 پست

سلام عزیزان 

این تاپیک و واسه کسایی می‌نویسم که مث خودم ناامیدترینن...

من بعد پنج سال که ازدواج کردم پارسال قصد کردیم بچه داربشیم،رفتم دکتر برای مراقبت قبل بارداری و متاسفانه متوجه شدم تنبلی تخمدان دارم 

کلا زندگیم نابودشدن از اونروز،بدتر از اون اینکه دفع پروتئین هم داشتم و دکتر گفت اول کلیه بعد بچه دار شدن 

دفع پروتئین رودرمان کردم و الان با یکبار اقدام در کمال ناباوری متوجه شدم باردارم 

خواهش میکنم مث من نباشین،من خیلی تو این یکسال خودمونابودکردم و مطمئن بودم باردارنمیشم 

اما فقط همینو بدونین که اگه خدا بخواد کار نشد ندارع

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نینی قشنگم من و بابایی واسه اومدنت لحظه شماری میکنیم🥰تو قند این روزهامون شدی♥️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مبارکه عزیزم کار خاصی نکردی؟

فقط یکماه داروی تنبلی تخمدان بهم داد دکتر

قرص اوزیل و موتا 

که اونم وسطش رفتیم مسافرت ده روزشو نخوردم 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم مثل تو عزیزم وقتی نامزد بودم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم البته خفیف دیگه خودم باختم چقد شوهرم دلداری میداد چیز مهمی نیست خودمم بیخیال درمان شدم تا قبل عید که تصمیم به بارداری گرفتم رفتم دکتر و آزمایش گفت تنبلی تخمدان خفیف داری حتی دارو نمی‌خواد اقدام کن فعلا تا ببینیم چی میشه و دومین ماه اقدام باردار شدم استرس و ناامیدی خودش باعث میشه باردار نشی اصلا زمان اقدام نباید به بارداری فکر کرد حتی قبل موعد پریود نباید بیبی چک زد

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

به به 😁 خب شاید نتایج درمانت هم بوده با یاری خدا هر تنبلی تخمدانی ک باعث نازایی نمیشع

تنبلی رو فرصت چندانی نشد درمان کنیم 

بیست روز دارو مصرف کردم  

اما درکل چه با دارو چ بدون دارو بنظرم خوبه آدم امیدوار باشه 

من موقع اقدام گریه میکردم میگفتم خدایا چرا من باید اینجور باشم ک الان بجای ذوق بچه دار شدن اشک بریزم و ذهنم درگیر این باشه که چرا مشکل دارم

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من مجردم تنبلی تخمدان دارم دارم قرص اسپرولانکتون و سیپروترون کمپاند میخورم

خوبه ک از الان بفکر درمانی 

من اصن یهو این مشکلو پیداکردم،درصدشم بالابود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دقیقا منم مثل تو عزیزم وقتی نامزد بودم فهمیدم تنبلی تخمدان دارم البته خفیف دیگه خودم باختم چقد شوهرم ...

منم عروسی داشتیم کلی رقصیدم،فکرشو نمیکردم باردارشده باشم،فرداش خونریزی پیداکردم درحد چند تا لک،چون موقع پریودیم بود فک کردم پریود شدم،دوروز بعدش دیدم خبری نیست شک کردم،تا یک هفته ک فقط بیبی چک میزدم و ب شوهرمم نمیگفتم ک یموقع دلگرم نشه 

تاازمایش دادم مثبت شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40

منم عروسی داشتیم کلی رقصیدم،فکرشو نمیکردم باردارشده باشم،فرداش خونریزی پیداکردم درحد چند تا لک،چون م ...

ایشالله به سلامتی بغلش کنی من اردیبهشت کلی مشکل خانوادگی و استرس داشتم سرما خورده بودم همش میگفتم امکان نداره باردار باشم بعد پریودم عقب افتاد دوسه روز صبر کردم دیدم نشدم بیبی چک زدم زیر سی ثانیه پررنگ شد فرداشم آزمایش دادم بتا۱۶۰۰ بود 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تاریخ۱۴۰۴/۰۳/۰۲ بیبی چکم مثبت شد 🥰۱۴۰۴/۰۳/۰۳ جواب آزمایشم با بتا ۱۶۰۰ مثبت شد مامان جون نمی‌دونم دختری یا پسر ولی منو بابا عاشقانه دوست داریم و از حضورت خوشحالیم 😘۱۴۰۴/۳/۳۱ رفتیم سونوگرافی خدارو شکر قلبت تشکیل شده بود 🤩۱۴۰۴/۴/۲۳ رفتیم انتی بابا کلی ذوق کرد از دیدنت و توهم حسابی شیطنت و دلبری میکردی دستای کوچولوت تو دهنت بود و دکتر احتمال داد یه پسر ناز باشی😍۱۴۰۴/۵/۲۰ اولین ضربهات مثل نبض حس کردم عشق مامان 🥰۱۴۰۴/۰۶/۰۵ رفتیم آنومالی ماشاالله خیلی شیطونی مامانی همش داشتی میچرخیدی دوست داشتم ساعتها به صفحه مانیتور نگاه کنم و ببینمت خانم دکتر گفت یه پسر نانازی 🤩 

ایشالله به سلامتی بغلش کنی من اردیبهشت کلی مشکل خانوادگی و استرس داشتم سرما خورده بودم همش میگفتم ام ...

خداروشکر 

زیرسایه پدر مادر با ناز دنیا بیاد عزیزم 

آره منم بالون اوضاع جنگ حالم واقعا بدبود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خداروشکر زیرسایه پدر مادر با ناز دنیا بیاد عزیزم آره منم بالون اوضاع جنگ حالم واقعا بدبود

ممنونم عزیزم همچنین چند هفته ای 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ممنونم عزیزم همچنین چند هفته ای

شش هفته و سه روز

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شش هفته و سه روز

ایشالله به سلامتی من امروز شد یازده هفته و یک روز با کلی ویار و حال بد که از پنج هفته شروع شد

1
5
10
15
20
25
30
35
40