2777
2789
عنوان

اختلاف سنی در ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 763 بازدید | 85 پست

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مرد بزرگتر باشه ...آره خوبه

اره ما هفت سالیم شوهرم عالیه از هرنظر

دوره غمت هم تموم میشه عزیزم،  با آدم های جدید آشنا میشی،  کارهای جدید میکنی، تجربه های جدید برات پیش میان و مسیرت کم کم عوض میشه دور میشی از غمت، دور میشی از تاریکی زیاد نگران نباش. 

اگه فقط بخوایم مقوله سن رو در نظر بگیریم خب فرق داره! 

مثلا ۲۱ سال با ۳۱ سال ۱۰ سال اختلاف سنی دارن و درست نیست 

ولی.. 

اگر یک فرد ۴۱ ساله با ۵۱ سال ازدواج کنه اکیه(البته از نظر سنی) 

از یه سنی به بعد انقدر هر دو بالغ هستند که اختلاف سنی آنچنان مهم نیست

درود👋همون شیرین معروفم، شیرین زن آقامون خسرو، از دیار ارمنستانم و از خون ایران! یه روز یه ورپریده ای به اسم شاپور اومد و نقاشی منو کشید بعد از وجنات یکی از دوستاش به اسم خسرو برام تعریف کرد و من قند تودلم آب شد! چند وقت بعد اومد و به من گفت نقاشی منو به خسرو نشون داده و اونم دل به من باخته؛ الانم برام این انگشتر و نامه رو فرستاده و از من دعوت کرده تا به قصرش برم!. منم راه افتادم به سوی تیسفون(پایتخت ایران ساسانی) تا ببینم کیه این شاهزاده خوش سر و سیما که همه ازش تعریف میکنن. در همین حین خسرو عجول هم دلش طاقت نیاورده بود و راه افتاده بود سمت ارمنستان تا منو ببینه.من رفتم تیسفون ولی گفتن شاهزاده رفته ارمنستان پی شیرین نامی. اونم رفته بود ارمنستان به کاخ عمه من و فهمیده بود من اومدم تیسفون و زده به کاهدون!. عمه من "مهر بانو "ملکه و والی ارمنستان بود، برام خبر فرستاد تا خودمو برسونم چون شاهزاده خسرو قراره اونجا مدتی بمونه، منم دوباره راه افتادم تا بلکه زودتر ببینم این دلداده ی والازاده رو.(بقیه داستان داخل تاپیکم هست😉) 

باتوجه به فرهنگ و عرف جامعه 

بصورت ناخوداگاه جا میفته اختلاف سنی مهمه 

شاید اولش هیجانی آقایی باخانم بزرگتر ازخودش ازدواج کنه و حس رضایت داشته باشه اما بعد یمدت اون هیجان و عطش اوایل رابطه بخوابه ،اونجا ناخودآگاهش اکتیو میشه و قیاس و سرزنش و شکست کلید میخوره 

اختلاف سنی اهمیتی نداره بیشتر بلوغ فکری وعقلی مهمه که ممکنه یکی حتی تو چهل سالگیم نداشته باشه وبرعکس

خب در این صورت نباید تا سن چهل سالگی ازدواج کنه .؟

به نظر من زن و مرد مکمل هم هستن ... میتونن همو کامل کنن

هر کسی نقاط ضعفی داره

خب در این صورت نباید تا سن چهل سالگی ازدواج کنه .؟به نظر من زن و مرد مکمل هم هستن ... میتونن همو کام ...

کلا نباید ازدواج کنه،کسی که تاچهل سالگی از لحاظ عقلی رشد نکرده بنظرم جای شک داره