2777
2789

بچه ها من دبی زندگی میکنم و اکثرا اینجا انگلیسی صحبت میکنن بنظرتون چیکار کنم هرچه سریعتر زبانم تقویت بشه . کتابم خوندم اما بی فایدس اعتماد بنفس حرف زدن رو بهم نمیده 🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تازه وقتی نوجوان بودم کلی ازاین کلاسای زبان میرفتم 

فقط کلاس....خودم مدرسم

❤دوست خوبم اگه دوست داشتی واسه  سلامتی پسرم امیرحسین صلوات بفرست.... خدایاازبلاهامحفوظمون بدار..... الهی آمین❤

کتاب و قواعد و کلاس خسته اتون میکنه.چون تو محیط قرار دارین اگه روابط عمومیتون خوب باشه و چند تا دوست بتونی پیدا کنی که مجبور باشی هر روز باهاشون در ارتباط باشی تو دو سه ماه راه میافتی

امشب ای مه تو هم از طالع من غمگینی...

فقط کفش تن تااااااک😂😂😂

شوخی کردم یکیو پیدا کن خارجی باشه فقط باهاش بحرف خودتو وقتی تو موقعیت قرار میدی نمیدونی چه تاثیری داره من زنداییم ایرانی نیست زبانم اول داغون بود بعد عالی عالی

سي دي مكالمه بخر و باهاش تكرار كن ! اگه تنبلي نكني و مدام و هر روز به همون ترتيب كه ميگه عمل كني مكا ...

اره سی دی هم فکر خوبیه 

حالا حتما میگیرم . شما سی دی خاصی نمیشناسی ک بخرم؟

فقط کفش تن تااااااک😂😂😂 شوخی کردم یکیو پیدا کن خارجی باشه فقط باهاش بحرف خودتو وقتی تو موقعیت قرا ...

خوش بحالت 

والا اصلا اعتماد بنفس ندارم تا دو کلمه به یکی حرف میزنم تمام لغات فراموش میکنم دوست دارم گریه کنم

هرچقدددم کتاب بخونی تا حرف نزنی هیچی یاد نمیگیری اولش سخته جمله ساختن ولی تمرین کنی راه می افتی

اره همین . نمیتونم حرف بزنم . مثلا دو کلمه میگم بعد دیگه هیچی .