2777
2789
عنوان

بچه ها من میخام زبان انگلیسیم تقویت بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 43 پست
ممنونم . رفتین سنو جنسیت؟ دکترتون اینجا کیه؟ البته من مجبورم کویت زایمان کنم

تازه اولشم من

لكه بيني داشتم رفتم دكتر گفت دو هفته ديگه سونو كن و بيا چون اينجوري مطمعن نيستم ك داخل رحمه يا خارجه

بيمارستان ايراني رفتم،اسمش يادم نيست

مصوق(ي همينجور اسمي داشت)

من چن روز ديگه ميرم ايران

اونجا ميرم دكتر چون فيبروم دارم احتمالا بگه استراحت كن و هواپيما سوار نشو ك در اون صورت ايران ميمونم ديگه

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
تازه اولشم من لكه بيني داشتم رفتم دكتر گفت دو هفته ديگه سونو كن و بيا چون اينجوري مطمعن نيستم ك داخ ...

منم عید میرم ایران . منم pco بودم و دو ماه قرص مصرف کردم . باید برم باز پیش همون دکتره . من میرم شیراز . اسم دکتر اونجا فکر کنم غریبی هست خیلی خوبه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم عید میرم ایران . منم pco بودم و دو ماه قرص مصرف کردم . باید برم باز پیش همون دکتره . من میرم شیر ...

منم تنبلي داشتم اما پريودم نامنظم نبود بعد عروسيم ك رفتم سونو تو سونو نوشته بود بازم دكترم چيزي نگفت ازش خودم ك ديدم فهميدم 

ويتاگنوس و سياه دانه و عسل چن ماه مصرف كردم 

نماز درد را از بدنمان دور مي كند و سختي هاي روزگار را آسان مي كند و اگر با دعا همراهش كنيم ديگر چيزي محال نيست ب اذن الله 😍😍
منم تنبلي داشتم اما پريودم نامنظم نبود بعد عروسيم ك رفتم سونو تو سونو نوشته بود بازم دكترم چيزي نگفت ...

اتفاقا منم استان فارسيم

دنبال دكتر خوبي هستم بخاطر فيبرومم برم تحت نظرش باشم

اتفاقا منم استان فارسيم دنبال دكتر خوبي هستم بخاطر فيبرومم برم تحت نظرش باشم

من شنیدم ویتاگنوس خیلی خوبه هم برای فیبروم هم برای پرولاکتین خون ان شاالله که نی نی داری .این دکتره که میگم معالی اباده . حالا اگر خاسی بگو تا واست نوبت بگیرم پیشش . خیلی شلوغه ازهمه شهرا میان 

اتفاقا منم استان فارسيم دنبال دكتر خوبي هستم بخاطر فيبرومم برم تحت نظرش باشم

البته یه ده روزی صبر کن ببینیم رو من داروهاش اثر کرده که این ماه ک دارو نخوردم پریم مرتبه یا نه 

البته یه ده روزی صبر کن ببینیم رو من داروهاش اثر کرده که این ماه ک دارو نخوردم پریم مرتبه یا نه  ...

ب اميد خدا

ان شاءالله اثر كرده باشه عزيزم

ب اميد خدا ان شاءالله اثر كرده باشه عزيزم

ممنونم . حالا تا موعد پری برسه متوجه میشم .

البتع اگر بخای بری دکتر قبل از بیستم اسفند برو که دکترا باشن . چون مامانم رفته بود نوبت بگیره گفتن تا بیست فروردین نیستیم

ممنونم . حالا تا موعد پری برسه متوجه میشم . البتع اگر بخای بری دکتر قبل از بیستم اسفند برو که دکترا ...

بليطمون واسه ٢٤اسفنده

ولي كار شوهرم جور بشه اينجا،زودتر ميريم

ان شآالله پس بگو یکی زودتر واست اونجا نوبت بگیره ک خیالت راحت باشه

اره خودمم تو همين فكرم اگه هم اونجا نشه مجبورم باز همينجا سونو بدم و برم پيش دكتر

اره خودمم تو همين فكرم اگه هم اونجا نشه مجبورم باز همينجا سونو بدم و برم پيش دكتر

اره اینجور میدونی وقتی برسی دکتر هست یا نه 

اگر نباشه همین جا حداقل سونو بدی که اگر حامله ای مراقب باشی حتما . ان شاالله که بارداری

اره اینجور میدونی وقتی برسی دکتر هست یا نه  اگر نباشه همین جا حداقل سونو بدی که اگر حامله ای م ...

اينجا چون بيمه ندارم هزينه ش زياد ميشه

ولي بيشتر بخاطر اين ك ميخوام هشت هفته باشه ك قلبش هم تشكيل شده باشه ب اميد خدا