2777
2789

شادی روح پدر مهربونم و مظلومم لطفا فاتحه و صلوات بفرستین و برای آرامش دلم دعا کنید ... خیلی دلتنگم😭😭

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم الان به نیت پدرم السلام علیک یا اباعبدالله گفتم 

اولین سالیه که محرم نیست برای امام حسین علیه السلام مشکی بپوشه

درد من حصار برکه نیست!!!!درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است!!!!!! 
عزیزمم🥲خدا به دل مهربونت صبر بده😢روحشون شاد باشه

ممنونم 😥😥🙏🙏

گل های بهشت سایبانت بابا،یک دسته ستاره ارمغانت بابا،دیگر چه کسی چشم به راهم باشد،قربان نگاه مهربانت بابا.🖤شادی روح بابایی مهربونم فاتحه و صلوات بفرستین🖤
روحشون شاد فرستادم عزیزم خدا بهت صبر بده درک میکنم خودم پدر ندارم 😢

خدا رحمتشون کنه... خیلی سخته😥😥

منم الان به نیت پدرم السلام علیک یا اباعبدالله گفتم اولین سالیه که محرم نیست برای امام حسین علیه الس ...

یا اباعبدالله😥😥😥خدا بیامرزشون

واقعا😢خدا همه ی پدرهای آسمانی رو رحمت کنه🙏🌺

الهی آمین... پدر نعمت بزرگیه😥😥