2777
2789
عنوان

شما هم نسبت به اسم اکس همسرتون حس بد دارین

| مشاهده متن کامل بحث + 697 بازدید | 45 پست
بونداره من خودم خواستم ارتباط بگیرم چون یه بچه ازهمسرمن داره وبچه بامازندگی میکنه بجای اینکه راجبه ب ...

آها متوجه شدم انشالله کنار هم خوشبخت بشید مشکلی نداشته باشید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بمیرم برای دلت....من همیشه میگم بر خلاف اونکه میگفتن دختر پاکی باشی زندگی و شوهر خوب گیرت میاد همیشه ...

اره بخدا منم ،ن با کسی بودم ن هیچی هیچ کس دستتمم نگرفته بوده بعد اینه شوهرم

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

من یکی از معیارام همین بود که اولینش باشم

-کاربری دست 2 نفر- یه دختر 19 ساله و یه خانوم مستقل- اگه همینجوری با خودتم دعوا داری و میخوای دق و دلی قیمت دلار و طلا رو هم سر من خالی کنی؛لطف کن ریپ نزن بخدا حوصله دعوا ندارم . به جاش سر راه دو کیلو شیرینی بخر با خودت آشتی کن💜👍

همسرم ی سال ب ی خانوم ابراز دلتنگی میکرد و پستای عاشقونه میفرستاد .عیچ وقت اون خانوم جوابشو نمی‌داد تا اینکه این اخرا ب روی همسرم آوردم و مهرمو گذاشتم اجرا 

بعد ۸ ماه ک مهرم قسط بندی شده بود و دادگاهی بودیم با کلی معذرت و گوه خوری برگشتم 

هنوزم مثه قبل نمیخوامش از چشمم افتاده و فکر راحت و آرامش ندارم

بلاخره ب خواستم میرسم 💪✌من میتونم👑