2777
2789

من اسم اکس همسرمو هر جا میبینم حالم بد میشه دست خودم نیس البته این ک چند بارم باهاش بهم خیانت کرده بی تاثیر نیس شما هم مثل منید؟

برای حاجتم یه حمد میخونین؟اگ خوندین لایک کنید منم میخونم ❤😔

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند بار بهت خیانت کرد چطوری هنوز پیش ان موندی یعنی به خونه تو رفت و آمد میکنه؟؟؟

وا نه خیانتش در حد چت و ابراز دلتنگی و اینا بود...نمیدونه میدونم

خیلی طبیعیه.....شوهرم یک دخترخاله داره که گزینه احتمالی بوده هر وقت میبینمش حالم بد میشه...از اسمش هم بیزارم.‌.با اینکه همیشه میگم کاش با همون ازدواج میکرد من رو اینجور گرفتار نمیکرد

با دل های مهربونتون برای شفای عاجل مادرم و دخترم دعا کنید🤲🙏❤

قبلا دختر عموم رو به نامزدم معرفی کرده بودن که بره خاستگاریش اون رفته بود به دختره پیام داده بود ولی دختره چون یکی دیگه رو میخاست گفت نه نامزدم هم یه کادو براش فرستاده بود وقتی اون کادو رو شکوند دیگه ولش کرد و گفت نمیخام بعد از دوسال عاشق من شد حتی یک هفته هم با دختر عموم ادامه نداشت حرفاشون اصلا خودش فراموش کرده ولی من نمیتونم فراموش کنم

اکس نداره ولی یه همسرسابق داره که من باهمسرسابق طرح رفاقت ریختم والان رفیقیم

حسی بدی نسبت بهش نداری؟ چرا جدا شدن؟ مقایسه نمیکنی با خودت؟

وا نه خیانتش در حد چت و ابراز دلتنگی و اینا بود...نمیدونه میدونم

آها شاید فقط دوست هستند بد به دلت راه نده الان خیلی از پسرها و دخترها با هم فقط دوست یا رفیق هستند مگه اینکه حرف های عاشقانه بهش میزنه 

حسی بدی نسبت بهش نداری؟ چرا جدا شدن؟ مقایسه نمیکنی با خودت؟

نه حس بدچرا باهم نمیساختن جداشدن نه مقایسه نمیکنم چون چیزی کم ندارم که نگران باشم وبرای بهترشدنم هم تلاش میکنم

خیلی طبیعیه.....شوهرم یک دخترخاله داره که گزینه احتمالی بوده هر وقت میبینمش حالم بد میشه...از اسمش ه ...

اره دقیقاا منم همیشه میگم کاش با همون بود من انقد ذهنم آشفته نمیشد هر جا هم نظرم اسم این دختره جلو چشممه 

من چه گناهی کردم خودش دختره رو نخواسته اومده خواستگاری منو گرفته حالا دلش برا اون تنگ شده کاش منم مجردیام یه گوه کاری ای داشتم حداقل دلم نمیسوخت... پاک پاک اومدم با این ،اینم ک این جوری

اکس نداره ولی یه همسرسابق داره که من باهمسرسابق طرح رفاقت ریختم والان رفیقیم

آها شوهرت از زنش جدا شده و شما هم الان با زن دوست صمیمی هستید 

مطمئنی آن زن بخاطر خودت باهات دوست هستش؟؟