2777
2789

بیاید اسماتونو بنویسید توی کربلا دعاتون می کنم 

✅ببخشید فرصت ندارم جوابتون بدم 

✅یه زحمتی براتون داشتم لطفا واسه این بندگان خدا و شفای بیماران مد نظرشون یه صلوات بخونید 

@پسرفندوقیم شفای آریوان و شفای بابا بزرگش 

@سپیدارجوجو 

@رهافانی 

@sanazaam 

@داداشمممم 

@دانشجو172 

@cath_4rin 

@koook شفاش و مادرش 

@مامانمهرادم92402 

@ایلیوس 

@حنا70 

@حنای_من 

@jana_2025 

@fatibano 

@hadise7979‍ 

@elsa77na‍ 

@rrrrr111‍ 

@اسم_ندارم_بتوچه_اخه‍ 

@یااس1358‍ 

زایمان راحت عروسش 

شفای سهیل امیر علی شفای دختر@هاناالسادات پارمیس 

شفای کامل خودم و حل مشکل داداشم و کربلا رفتنم و سلامتی عزیزانم 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلامتی امام زمان

سلامتی خودم و خانواده م

مرسی ازمحبتتون

عزیزم لطفا لطفا لطفاویژه برام دعاکن..شمادلتون پاکه لطفا برام دعاکنین ...دعا درحق دیگران زودتر اجابت میشه

من طلاق گرفتم..لطفا دعاکن ب زودی بایک فردعالی ازدواج کنم و انتخاب عاقلانه ای انجام بدم و واقعا این دفعه خوشبخت بشم ک پدر و مادرمم خوشحال بشن ک خوشبخت و عاقبت بخیر شدم

فرزانه هستم

زیارت قبول عزیز جان❤️

التماس دعای فراوان 

ب اسم حسنا و مهناز و سجاد 

درخواست نده.  ریپ نزن بابا چاقال😒 لطفا برا موفق شدن کسب و کارم یه (یا رزاق) بگین.  اگه گفتین بهم بگین براتون حمد بخونم    به نام خدای صحرای طبس......                                     روی این قفل نوشتند که دعا می‌خواهد/من                        سپردم به خودش هر چه خدا می‌خواهد                >>> چو رسی به کوه سینا ارنی مگو و بگذرکه نیرزد این تمنا به جواب "لن ترانی"حافظ:چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذرتو صدای دوست بشنو، نه جواب "لن ترانی"مولانا:"ارنی" کسی بگوید که ترا ندیده باشدتو که با منی همیشه، چه "تری" چه "لن ترانی <<<<                                                خوشا صبری که پایانش تو باشی...(ص)                                                            

ان شاءالله که به سلامت بری ودست پر به سلامتی برگردی 

سلام منو به اقام برسون 

برای خونه دارشدنم دعا کن پای ابروم درمیونه برام دعا کن امسال صاحب خونه بشم خسته شدم از تیکه وطعنه اطرافیان 

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔

اسممmona.مرسی مهربون😍برای ازدواجم و برای کار پیدا کردم دعا کن واسم🙏💚

دل که رنجد زکسی خرسند کردن مشکل است💔شیشه ی بشکسته را پیوند کردن مشکل است💔کوه را با آن بزرگی می توان هموار کرد💔حرف ناهموار را هموار کردن مشکل است💔

برای سلامتی شکوه که خیلییی بیماره تورخدا دعا کنید🙏🏻🙏🏻

برای ازدواج خوب فاطمه مریم و کوثر دعا کنید

دعا کنید تکلیف منم بخیر مشخص بشه ممنونم و پیشاپیش زیارت قبول 🌺❤️‍

مِه آخرین برگِ ریی درختِ حوشکِ جورم...