2821
2789
عنوان

پدر و مادری که عاشق نیستن

245 بازدید | 20 پست

من حس میکنم مادر و پدرم عاشق من نیستن..

تو نگاهشون عشق نیست، همدلی نیست، درک نیست.. تحسین نیست.. از دیدن من ذوق نمیکنن! حتی وقتی بعد ۱ماه مادرم رو دیدم.

حتی حس میکنم دوست داشتن معمولی هم ندارن

وگرنه چطور میتونن دائم زخم زبان بزن؟

چطور میتونن با اشک راهی خونم کنن؟

چطور میتونن روزها خبر نگیرن؟

چطور میتونن تنهایی من رو ببینن و براشون اهمیتی نداشته باشه؟

چطور میتونن نپرسن حالت چطوره؟ این روزها تنهایی هات رو چیکار میکنی؟

متاسفانه همسر سابقمم خودشیفته ای بود که فقط عاشق خودش بود. 

من انتظار زیادی دارم؟.. تا حالا بغلم نکردن تا حالا نگفتن دوستم دارن تا حالا نگفتن ازینکه داریمت خوشحالیم.. تا حالا نشده سرم رو بذارم رو شونه شون.. تا حالا نشده سرم رو بذارم رو پای مادرم نازم کنه .. 

خدایا.... 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیخیال بابا چه لوسی سرتو بذاری رو شونش؟؟ اینا تو سریالای ایرانی

خیلی براتون عجیبه عشق مادر و فرزندی؟

عشق مادر به بچه ش تو سریاله؟

مادر شما به شما میگه دوست داره؟

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

تا حالا راجب احساست حرف زدی باهاشون

یک دیوار محکم بتنی بین ماست...

خودشون اجازه ندادن

خانواده های ایرانی همه همینن اون چیزا تو فیلماس

همه؟

نه عزیزم من دیدم دور و اطراف

مامان و بابای منم همینن ،من کلا از نظر احساسی ازشون کندم از همون موقع ها ، خودمو دوست دارم فقط البته ...

خداروشکر همسرتون جاشون رو پر میکنه

من یک آدمی شبیه خودشون رو انتخاب کردم

یه چیزایی تو زندگی هر کس قفله

اینام واسه ما قفل شده متاسفانه

من شاید دو سه ساله که بغل نشدم توسط هیچ‌کس، همون خانواده کاش حس تنهایی ندن به آدم... بغل شدن پیش‌کش

یه وقتا حسرت میخورم وقتی میبینم بعضیا با پدر و مادرشون شوخی می‌کنن و راحتن، اما بعدش که به خودم فکر می‌کنم میگم همون بهتر که از هم دوریم

با چنین والدینی دوست بودن هم برام عجیب و غیرقابل تحمله

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

یه چیزایی تو زندگی هر کس قفلهاینام واسه ما قفل شده متاسفانهمن شاید دو سه ساله که بغل نشدم توسط هیچ‌ک ...

الهی بگردم بیا بغل من ❤🫂 

چرا آخه؟...

میگن واسه سریالاست 

ینی انتظار زیادی یک مادر دخترش رو بغل کنه احساس امنیت بده و پناهش باشه؟

نه عزیزمن همه اینطوری نیستن اگر مشکلی برای ماهست نبایدجمع ببندیم

دقیقا..

خداروشکر همسرتون جاشون رو پر میکنهمن یک آدمی شبیه خودشون رو انتخاب کردم

اره ،من انقدر بدم میومد از اخلاقای بابام که دقیقا برعکسش انتخاب کردم

جالبه الان سنشون میره بالا تازه میفهمن محبت چیه ،مامان من که دلسوز همه عالم بود ولی منی که بچش بودم برام نامادری بود ،اونشب میگه خوشبحالت تو فقط خودتو دوست داری ،منم گفتم آره خب ،خودمم واسه دنیام بسم 

البته باز مامانم بیشتر از بابام دوست دارم😂

بنظر منم خودت خودتو بخواه ،حداقل خوب زندگی میکنی

2825
2823
2791
2779
2792