2821
2789
عنوان

پدر و مادری که عاشق نیستن

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 20 پست
اره ،من انقدر بدم میومد از اخلاقای بابام که دقیقا برعکسش انتخاب کردمجالبه الان سنشون میره بالا تازه ...

دقیقا مادر منم

شاید به کسی بگی رفتاراش باور نکنه بس که دلسوز همه بود ولی من تو تنهایی هام غرق بودم

بله منم چاره ای جزین ندارم

✨️❤️🫂

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

الهی بگردم بیا بغل من ❤🫂 چرا آخه؟...میگن واسه سریالاست ینی انتظار زیادی یک مادر دخترش رو بغل کنه اح ...

عزیزممم🥲🤍🤍🤍

بخدا که فرق سریال و واقعیت مشخصه، آرزوی پرنسس بودن نکردیم که! فقط یه پدر و مادر خواستیم که از نظر احساسی کنارمون باشه

طرف سگم میاره خونه باید بهش محبت کنه وگرنه سگه افسردگی می‌گیره، انتظار بالایی نیست

یه وقتا میگم خودشونم مثل ما بزرگ شدن، بدون محبت و والدین آگاه... ولی هیچ وقت برام قابل درک نیست که چرا چرخه رو نشکستن و ادامه‌ش دادن💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

عزیزممم🥲🤍🤍🤍بخدا که فرق سریال و واقعیت مشخصه، آرزوی پرنسس بودن نکردیم که! فقط یه پدر و مادر خواست ...

من میدونم علتش پدربزرگ پدریمه 

هم به بچه ش محبت نکرد هم مادرم که خیلی کوچیک بود عروس این خانواده شد کنار اینا شکل گرفت..

از دنیا رفتی ولی یک چرخه معیوب درست کردی خدا بیامرز! دقیقا نخواستن بشکونن.. من پدرم درومده یکم خودم رو درست کنم.. ولی باز .... 

کاربری ۱۷۱۹۲۸۲۷۸۲۹۲ م/ نیمچه آشپز 👩‍🍳 / خوره ی فیلم و سریال🎬📽 / TRX 🤸🏻‍♀️ / در صلح 🧘🏼‍♀️ 

من میدونم علتش پدربزرگ پدریمه هم به بچه ش محبت نکرد هم مادرم که خیلی کوچیک بود عروس این خانواده شد ک ...

💔💔💔

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

2825
2823
2791
2779
2792