2777
2789
کسی دوستم ندارهشایدم من دوست داشتنی نیستمتو خانواده توجه شون به خواهرم و داششم بیشتره هر چقدر سعی می ...

منم همین حسو میکنم و همه چیو میریزم تو خودم ما مظلومیم واقعا 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔💔همه اش فکر میکنم شاید مشکل از منهولی رفتارخواهرم خیلی بده باهاشون ولی عزیزه همیشه

منم شرایط تورو دارم ولی مشکل از تو نیست واقعا بچه وسطیا همیشه بهشون ظلم میشه 🥲

اخه چرا این کارو میکنی بهتر نیست خودتو کوچیک نکنی ؟میدونم درد خیلی بزرگیه و حالتو خیلی بد کرده و تحم ...

نمیدونم چرا از فکرم نمیره من دوسش داشتم حتی بهش فرصت میدادم اما نمیدونم چرا نخواست منو .ازش هم متنفر نیستم.کاش راهی باشه فراموشش کنم یا اگه واقعا صلاح نیس من تقللا نزنم😞

نمیدونم چرا از فکرم نمیره من دوسش داشتم حتی بهش فرصت میدادم اما نمیدونم چرا نخواست منو .ازش هم متنفر ...

بهترین راه اینه که خودتو مشغول کار و ورزش و تفریح کنی که کمتر بهش فکر کنی 

بیخیالش شو حتی اگه خیلی بهت سخت بگذره

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

بهترین راه اینه که خودتو مشغول کار و ورزش و تفریح کنی که کمتر بهش فکر کنی بیخیالش شو حتی اگه خیلی به ...

آره عزیزم باید تلاشمو کنم 😢راستی امضاتو خوندم خیلی قشنگ نوشتی صلوات برات فرستادم حاجت روا بشی

آره عزیزم باید تلاشمو کنم 😢راستی امضاتو خوندم خیلی قشنگ نوشتی صلوات برات فرستادم حاجت روا بشی

فدات شم 

انشالله مشکلت حل بشه

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

میتونی ی رشته دیگه رو بیاری و بعد دو ترم معدل الف شی و بعد بری اون رشته ای که دوست داری

نمیشه سخته مامانم قبلاً راضی بود برم آزاد به بحثی پیش اومد گفت نمی‌ذارم بری می‌دونم راضی میشه برم ولی نمی‌خواستم آزاد برم

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️