2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه حقوق دولتی اصفهان دیگه نمیتونم بیارم مامانمم گفته آزاد نمی‌ذارم بری راه دورم نمی‌ذارم بری پشت کنکورم نمی‌ذارم بمونی خدا از اون سازمان سنجش و داماش نگذره که خاک ریختن تو سر من

این کار بر زیر فشار امتحانا و کنکور داره له میشه رو مغزش راه نرین با تشکر🙏می‌گَم اَربابَم؛ می‌شَوَد نیمِه شَبی گُوشِه ی بِین الحَرَمِین مَن فَقَط اَشک بِریزَم طُ تَماشا بُکنِی؟ وَ مَن اَز دَرد دِلَم گویَمُ طُ گُوش کُنی ؟  ️

باردار نمیشم و هر کسی میرسه میگه چرا یکی نمیاری و بچت تنهاس و.... منم نمیتونم براشون توضیح بدم که خب نمیشه 

البته خیلی‌ها از سر دلسوزی میگن ولی خب من ناراحت میشم که چرا نمیشه و چه جوری توضیح بدم 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

اینکه حقوق دولتی اصفهان دیگه نمیتونم بیارم مامانمم گفته آزاد نمی‌ذارم بری راه دورم نمی‌ذارم بری پشت ...

میتونی ی رشته دیگه رو بیاری و بعد دو ترم معدل الف شی و بعد بری اون رشته ای که دوست داری 

دعا کردم خدا بهم همسرم بده داد و خودش طلاقم داد و رفت و من هیچیمو برنداشتم و ۶ ساله مدام بفکرشم و به ...

اخه چرا این کارو میکنی 

بهتر نیست خودتو کوچیک نکنی ؟میدونم درد خیلی بزرگیه و حالتو خیلی بد کرده و تحملش برات سخته ولی با دردت بساز و بهش زنگ نزن

هر چقدر بیشتر بهش اهمیت بدی کم محلی میکنه 

دست در دست تو دادیم و جهان شکل گرفت،حرکت کرد زمین بعد زمان شکل گرفت ،مژه ات تیر کجی بود برای پرتاب،چون که ابروی تو خم گشت کمان شکل گرفت ،همه انگار که ناخواسته لبخند زدند ،نامت آن لحظه که در بین دهان شکل گرفت،حفره ای بود پر از خون وسط سینه من ،مهرت افتاد به قلبم ضربان شکل گرفت ،تا که سلمان وسط ظهر پس از نام نبی ،اشهد ان علی گفت اذان شکل گرفت😍😍برای حاجت روا شدنم یه صلوات میفرستی 

دعا کردم خدا بهم همسرم بده داد و خودش طلاقم داد و رفت و من هیچیمو برنداشتم و ۶ ساله مدام بفکرشم و به ...

خیلی درد بدیه از کسی که دوسش داری بی توجهی ببینی 

کسی دوستم ندارهشایدم من دوست داشتنی نیستمتو خانواده توجه شون به خواهرم و داششم بیشتره هر چقدر سعی می ...

منم همین حسو میکنم و همه چیو میریزم تو خودم ما مظلومیم واقعا