2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر داداس من ۱۴ سالشه به بار دیدم سریال میبینه بعد جالب بود بدون زیر نویس گفتم چطوری یاد گرفتی گف ب ...

فقط با نگاه کردن صرف که نمیشه

کاربری دست دو تا دختر خاله میباشد،با درد صبر کن که دوا میفرستمت🌿❤️

فول نیستم،، ولی از پس خودم برمیام،، از فیلم ویه مدتم دان میکردم مکالمشونو میخوندم،،تیک تاکم آموزش د ...

چون خودمونم ترکیم،اذیت نشدم

💕🤍ممنونم‌اجازه‌دادی‌که باتو زندگی‌کنم💜☺️
من کاملا بلدم هرسوالی داشتید میتونم جواب بدم به نظرم کتاب بگیرید با فیلم و ... نمیشه

خیلی وقتشو ندارم اونقدر براش تایم بزارم...ترکی آذری رو کامل متوجه میشم این تو داشتن زمینه و تسریع کردن پروسه ی یادگرفتن ترکی استانبولی خیلی کمکم کرده تا اینجا،میخوام بگم صفرِصفر نیستم،فعلا که دارم با اپ دولینگو پیش میرم قریب به ۷۰/۸۰ روزه...

سوالم اینه که شما چطوری کامل مسلط شدین؟با چه متدی؟و چقدر زمان برد؟

خیلی وقتشو ندارم اونقدر براش تایم بزارم...ترکی آذری رو کامل متوجه میشم این تو داشتن زمینه و تسریع کر ...

من شوهرعمم بهم یاد داده ترکمن عراقه ولی ترکی استانبولی حرف میزنه بعد از اون یک سال کلاس رفتم 

من آخرین بار ۱۶ سالگی ترکیه رفتم کسی متوجه نشد ترک نیستم با هرکس حرف زدم اخرش با تعجب گفت مگه تو خارجی هستی؟

من شوهرعمم بهم یاد داده ترکمن عراقه ولی ترکی استانبولی حرف میزنه بعد از اون یک سال کلاس رفتم من آخری ...

چه خوووب!

چند درصد رو از طریق کلاس رفتن یاد گرفتید،چند درصد از ایشون؟بعد چطوری یاد میدادن بهتون یعنی؟آکادمیک و شبیه سازی کلاس درس بود تبادل اطلاعاتتون یعنی یا همینطور صرفا شفاهی ایشون حرف زدن شما یادگرفتین؟

چه خوووب!چند درصد رو از طریق کلاس رفتن یاد گرفتید،چند درصد از ایشون؟بعد چطوری یاد میدادن بهتون یعنی؟ ...

از ایشون ۳۰ درصد یاد گرفتم بقیه شو از کلاس 

آخرسر ترکیه آزمون تومر دادم یه ۵_۱۰درصد باقی مونده هم اونجا یادگرفتم . 

الان AA آزمون تومر رو دارم 

از ایشون ۳۰ درصد یاد گرفتم بقیه شو از کلاس آخرسر ترکیه آزمون تومر دادم یه ۵_۱۰درصد باقی مونده هم اون ...

چه قدر عالی👏یه ساله با کلاس رفتن میشه انقدر پیشرفت داشت تو مدت کم؟

چه قدر عالی👏یه ساله با کلاس رفتن میشه انقدر پیشرفت داشت تو مدت کم؟

نمیدونم واقعا 

من نزدیک یکسال غیرمنظم کلاس رفتم و خب تونستم با اینکه استعداد ندارم تو یادگیری زبان جدید 

اگه کمکی خواستید حین یادگیری می‌تونید ازم بپرسید 

نمیدونم واقعا من نزدیک یکسال غیرمنظم کلاس رفتم و خب تونستم با اینکه استعداد ندارم تو یادگیری زبان جد ...

مرسی عزیزم حتما❤️الان سوال خاصی ندارم، خیلی آهسته ولی پیوسته دارم پیش میرم فعلا،من برعکس چون خیلی علاقه دارم به یاد گرفتن زبان جدید الان خاصّه ترکی استانبولی خیلیییی مفرحه برام امیدوارم بتونم کامل مسلط شم یه روزی