2777
2789

چندتا زبان برنامه نویسی شما بسته به نوع فعالیتت از زبان‌هایی که تو اون حوزه پرکاربردترین هستن شروع کن

یاد میگیری تمرین میکنی پروژه میزنی رزومه و سابقه کار برای خودت ایجاد میکنی تا کم کم پیشرفت کنی به موقعیت‌های کاری بهتری برسی

فریلنسری هم میتونی کار کنی

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من اطلاع دارم ولی حوصله توضیح ندارم😅😂

چرا میشه لطفاً راهنمایی کنید من هیچی ازش و زبان هاش نمی‌دونم فقط از گوگل چند مورد می‌دونم میشه حوصله داشتین بگین 

من مهندسی کامپبوتر خوندم تو دانشگاه معمولا با زبان c++ شروع میکنن که روش اصولی تریه 

اگه راه آسون تری بخوای میتونی با پایتون شروع کنی 

مفاهیم پایه ای رو که یاد گرفتی بعدش حوزه ی کاریت رو میتونی مشخص کنی، طراحی وب سایت، اندروید، بازی سازی، هوش مصنوعی، امنیت و حوزه های دیگه 

یکی رو انتخاب می کنی و دوره می بینی و حرفه ای میشی 

اگه سوال دیگه ای داره هم بپرس حتما کمک میکنم

من مهندسی کامپبوتر خوندم تو دانشگاه معمولا با زبان c++ شروع میکنن که روش اصولی تریه اگه راه آسون تری ...

خیلی خیلی ممنون. الان من زبان c++ رو به فرض یادگرفتم با اون میتونم درآمد زایی کنم ؟ کدوم حوزه خوبه برای یادگیری ؟

خیلی خیلی ممنون. الان من زبان c++ رو به فرض یادگرفتم با اون میتونم درآمد زایی کنم ؟ کدوم حوزه خوبه ب ...

راستش حوزه هایی که با c++ کار می کنند خیلی تخصصی اند. و یاد گرفتنش تخصصی تر و زمان‌بر تره. 

اگه دوست دارید زودتر درآمد داشته باشی به نظرم برو سراغ طراحی سایت یا پایتون.

طراح سایت ظاهر سایت رو درست میکنه. اگه فکر میکنی دید هنری داری یا علاقه به ترکیب رنگ ها یا چیدمان اجزای هر سایت داری مناسبه واست.

برای پایتون هم اگه علاقه مند به حل مسئله هستی و حوصله ی کار های فنی رو داری پایتون گزینه خوبیه.

جفتشون درآمد های خوبی دارند و حدود یک سال یادگیری میخواد که به حداقلی که برای استخدام نیازه برسی