2777
2789
عنوان

با خاله ام دعوام شد بگید مقصر کیه

124 بازدید | 11 پست

خاله کوچیکم که اسمش مونا داره از همسرش جدا میشه بخاطر اعتیاد و دست بزن..من خیلی دلداریش میدم و گاهی پیام های همسرشو بهم نشون میده،با گوشی من به اون یکی خاله م که اسمش لیلا زنگ زده بود،گوشیم صدا ضبط میکنه،شنیدم لیلا داشت میگفت بیخود میکنی پیامات به نفس(من)نشون میدی اون خیلی دختر دانایی هست،بعدم گفت شوهر من خیلی ادم خوبیه نمیزاره بیام خونه مامانم،میگه خونه خودمون بمون،مثل(اسم بابای منو گفت) نیست که منت سرش بمونه و اجازه بده زنش بیاد خونه مادرش بمونه،درحالی که مامان من خونه ش تهرانه،سالی ۱بار میاد شهرستان و میره خونه مادربزرگم

منم اینا رو شنیدم بهش زنگ زدم باهاش دعوا کردم،حالا بهم ی سری کادو داده زنگ زده گفته کادو هارو پس بیار،منم کادو هارو پس دادم

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهت اعتماد کرده شما هم خیانت در امانت کردی وایستادیم مکالمه رو گوش دادی یه درصد هم وجدان درد نداری؟

من قبل گوش کردن خودم شنیده بودم صداشو که داشت چی‌میگفت

اخه نیم ساعت قبل هم به من زنگ زد در مورد خاله م مونا بد میگفت

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی

با خودم فکر کردم منو خواهرام هم گاهی غیبت هم رو می کنیم البته بعداً همیشه لو میریم فقط می خندیم بهم پس کار خالت بجز قسمت خواستن کادو بد نبوده،راست گفته خاله ات هم از یک بزرگتر باید مشورت بگیره

با خودم فکر کردم منو خواهرام هم گاهی غیبت هم رو می کنیم البته بعداً همیشه لو میریم فقط می خندیم بهم ...

درسته

عزیزم به خالهم ربطی داره که چرا مامانم سالی ۱ بار میاد خونه مادرش؟در ضمن من ۲۰سالمه و متاهلم و خاله م فقط با من درد و دل میکنه

حضور خاله ها هیچ وقت از زندگی آدم حذف نمیشه و همیشه ام با حضورشون آزار روحیت میدن ولی چون خواهر های عزیز مادرت هستن باید همیشه باهاشون کنار بیای...شاید این اولین دعوات با خالت باشه اما مطمئنا آخریش نیست و بدون همه ما اسیر همین خاله ها هستیم که فک میکنن همیشه حق با اوناس و حق صحبت و نظر دادن در همه ی امور رو دارن...چون به کسی ربطی نداره یه نفر هر روز خونه پدرش باشه یا کلا نره ولی اون شخص چون خالته تو ذهن خودش حتی حق نظر دادن تو این مورد رو داره...اون خالت داره از حسودی میترکه که شوهرش اجازه نمیده بره خونه ی باباش بمونه ولی مادر تو میره...اما چون خودش نمیتونه الان شوهر خودش شده مرد خوب و مهربون ولی از درون داره واسه موندن خونه ی مادربزرگت که شده آرزوش حرص میخوره

درستهعزیزم به خالهم ربطی داره که چرا مامانم سالی ۱ بار میاد خونه مادرش؟در ضمن من ۲۰سالمه و متاهلم و ...

خالت اشتباه می‌کنه اون خواهر داره مادر داره چرا باید ازیک بچه ی بیست ساله مشورت بگیره،درمورد مادرت هم اگر ناراحت میشد خودش جواب میداد

حضور خاله ها هیچ وقت از زندگی آدم حذف نمیشه و همیشه ام با حضورشون آزار روحیت میدن ولی چون خواهر های ...

درسته منم اولین دعوام نیست

ی بار هم‌ با وجود شوهرم رفته بود برام شوهر پیدا کرده بود،میگفت این‌پولداره بیا با این ازدواج‌کن