2777
2789
عنوان

داستان زندگیم

| مشاهده متن کامل بحث + 1509 بازدید | 99 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان خونه پدرمم شکایت ازش کردم پروندش بازه رفتم پزشکی قانونی 

پدرش و برادرش و خودش مدام زنگ میزنن که غلط کردیم 

من داییم و پدره پدرم کدخدا هستن رسم شهر ما اینه که مشکلات خانوادگی رو یه کدخدا میشینه حل میکنه  

عموهام و بقیه داییام آنچه فحش و تهدیده نثارش کردن دایی بزرگم نذاشت وگرنه میخواستن برن در خونشون کتکش بزنن ولی خب تاجایی که حقش بود بهش توهین کردن یکی از عموهام بهش گفت تا روزی که زندم مطمئن باش یه روز شلوارتو باید از پات دراردم داداشم مبگه اگه دندوناشو نشکنم آروم نمیگیرم 

امروز داییم زنگ زده بهم میگه شوهرم زنگ زده گریه کرده گفته غلط کردم بیجا کردم دیگه هبچوقت تکرار نمیکنم زنمو دوست دارم بگید برگرده قول میدم تکرار نکنم

داییم میگه تاالان اگه زدت چون پنهان کردی الان همه خبردار شدن دیگه تکرار نمیکنه اگه کرد پدرشو در میاریم طلاقتو میگیریم یه بار دیگه فرصت بده 

نمیدونم چیکار‌کنم

الان خونه پدرمم شکایت ازش کردم پروندش بازه رفتم پزشکی قانونی پدرش و برادرش و خودش مدام زنگ میزنن که ...

باز خوبه همه پشتت هستن و داری کسایی ک ازت حمایت کنن 

اگرم خواسی برگردی زود برنگرد 

و کلی شرط و شروط بزار 

ولی من احساس میکنم برگردی خیلی بدتر باهات برخورد میکنه

دوست دارم یه نفر که تجربه داره بیاد راهنمایی کنه

اسی شرط بزار بره پیش روانپزشک

یه روانپزشک خوب هم پیدا کن براش

دعای ۲۷ صحیفه سجادیه یه حرز قوی هست،سعی کنید هر روز معنی فارسیش رو باحضور قلب بخونید.سبز باشید🌱

باز خوبه همه پشتت هستن و داری کسایی ک ازت حمایت کنن اگرم خواسی برگردی زود برنگرد و کلی شرط و شروط بز ...

آره الان رفته تهران تا حالا هروقت مرخصی بگیره برگرده من اینجام هرچی‌ گفتن آشتی کن برو گفتم نه باید بره اونجا تنها بمونه تنبیه بشه