2777
2789
عنوان

اه انقد دوست داشتم تو روستا زندگی میکردیم

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 46 پست
متاسفانه زمان جنگ ایران و عراق خیلی مارو اذیت کردن

ای بابا😕ولی الان خیلی چیزافرق کرده .مردم بافرهنگ ترشدن 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
خونه خواهر منم روستاستوی شهر بهترین قسمتش کار می‌کرد و همیشه میرفت مغازه های باکلاس خرید میکرداما ال ...

آهان همینطوره منم دوست داشتم حداقل همیشه هم نشه آخر هفته ها بشه

❤️❤️خدا جونم دوستت دارم❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم هنوز هم مردم آزار حروم خور هست

این که آره ولی اکثریت روگفتم 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤
روستای ماهم ترک نشینه تو روستاهای ترک نشین دخترا ۲۰ سال نمیبینن همه زیر ۲۰ متاهلن

قدیما اینطور بود گلم

بعدشم بستگی به پدر دختر داره

پدر دختر خاله من خیلی آدم در تیپ و خوبیه

و هرگز این کارو نمیکنه 

حرف حرف دختره و به خاطر دخترش خونش رو از اول ساخت و آنکه دخترم خالم یه جوری تیپپپپپ میزنن که دهنم وا میمونه همه دختر های روستایی اینجوری آن

دیروز شب رفته بودیم مسجد همشون تیپ خوشگل زده بودن

استارتر خونه خالت چندمتره؟

نمیدونم ولی خونش یکم کوچیکه و تو حیاطش گم میشی😂

خیلی ارزون خریدن اون همه رو فقط 800 ملیون خریدن خودشون درست کردن گل و درخت کاشتن

شبیه حیاط ژاپنی های

خیلی خوشگله خیلی

قدیما اینطور بود گلمبعدشم بستگی به پدر دختر دارهپدر دختر خاله من خیلی آدم در تیپ و خوبیهو هرگز این ک ...

خاله شما اینجورین منتها روستا کلا فضاش سمیه  اواز دهل از دور خوش است

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
چون منظور من مردم غریب کش جای دیگه بود که با همه بد فتار کردنداسمش رو نمیگم چون اذیتم می کنن بخاطر ه ...

آهان گلم ناراحت نباش

آخه تو زمان جنگ ایران و عراق به شهر ما حمله نشده بود

شهر ما مشگین شهر هست یکی از شهر های استان اردبیل

خاله شما اینجورین منتها روستا کلا فضاش سمیه اواز دهل از دور خوش است

نه اصلا عروسی که میگیره تو روستا مون تا حالا ندیدم دهل و اینا نمیزنن فقط میبرن شهر و تالار و اینا

کلا فرهنگ های قدیم رو خورد کردن تو روستای ما

نه اصلا عروسی که میگیره تو روستا مون تا حالا ندیدم دهل و اینا نمیزنن فقط میبرن شهر و تالار و ایناکلا ...

😑😑😑😑 من چی میگم تو چی میگی 

ی سرچ بزن اواز دهل از دوز خوش است یعنی چی 

من مه الوده تر از گردنه حیرانم ...بغض باران شده ی چشم تر گیلانم🌱 کاربری هفتم از سال ۹۷ با افرادی که فاقد شعورن وارد بحث نمیشم😌 عاشق اشپزی تو تاپیکای اشپزی تگم کنید 
خوشبحالشون دلم تفریحاتشونوخواستروستای پدری مادیگه خیلی باکلاس شده .کم ازشهرنداره خانمابه شدت خوشتیپ ...

دقیقا روستای ما تازه دخترا همشون سال رو میندازه کردنشین و یا حتی دختر خالم که 16 سالشه بدون شال میگرده

آهان گلم ناراحت نباشآخه تو زمان جنگ ایران و عراق به شهر ما حمله نشده بودشهر ما مشگین شهر هست یکی از ...

ما تهران بودیم رفتیم شهرستان پدرم البته دهاتی بود پدرم و مردمش خیلی مردم آزار بودن .نونی که مردم مشکین شهر در میارن حلالشوون 

😑😑😑😑 من چی میگم تو چی میگی ی سرچ بزن اواز دهل از دوز خوش است یعنی چی

😂😂😂😂شرمنده گلم اینطور متوجه شدم🤦

ولی من یه ماه موندم و اونجا و خوشم اومد به شدت